Edi Iordănescu se teme de derby-ul cu Dinamo și anunță: „Va fi foarte greu să facem asta!”

1 lună in urmă 24

Edi Iordănescu nu mai este atât de liniștit înaintea derby-ului pe care FCSB îl joacă pe Arena Națională cu Dinamo! Tehnicianul este la curent cu transferurile pe bandă rulantă din „Ștefan cel Mare”.

FCSB nu își mai permite să piardă încă un derby, dar Edi Iordănescu recunoaște că nu știe la ce să se aștepte din partea „câinilor” lui Dario Bonetti.

Dinamo a primit acceptul să facă transferuri, iar formația din „Ștefan cel Mare” i-a adus pe Costi Nica, Răzvan Popa, Gabi Torje și Cosmin Matei. Iuliu Mureșan a dezvăluit că Gabi Torje va prelua rolul de „dirijor”.

Edi Iordănescu este cu gândul la Dinamo: „Era mai ușor așa!”

Deși campionatul nostru este întrerupt până la finalul săptămânii viitoare, Edi Iordănescu pregătește deja derby-ul cu Dinamo.

După ultimele mutări din „Ștefan cel Mare”, FCSB nu mai este favorită certă în fața unei echipe care a pierdut cu Mioveni și FC Argeș.

„Ne obligă momentul să monitorizăm ce se întâmplă acolo. Au adus jucători experimentați, e extrem de benefic că au deblocat situația. Era mai ușor dacă îi găseam în situația de până acum. Noi avem nevoie de un rezultat pozitiv, iar asta înseamnă doar trei puncte, ca să avem entuziasm și elan. Va fi foarte greu să anticipăm cine poate juca la ei”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

The post Edi Iordănescu se teme de derby-ul cu Dinamo și anunță: „Va fi foarte greu să facem asta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă