Edi Iordănescu sare în apărarea arbitrului după CFR - Dinamo: "Nu înțeleg de ce se discută atât de mult"

1 lună in urmă 28

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Edi Iordănescu spune că cele două eliminări ale dinamoviștilor au fost corecte și reclamă două penalty-uri pe care CFR ar fi trebuit să le primească, dar per total este de părere că Marcel Bîrsan a condus meciul aproape perfect: "Hai să facem o analiză complexă. Până să apară primul cartonașul roșu, 11 vs 11, am avut două ocazii și o bară.

Edi Iordănescu: "Cele două eliminări sunt justificate, nu înțeleg de ce se discută așa de mult"

Cele două eliminări sunt justificate, nu înțeleg de ce se discută așa de mult. Brigada de arbitri a avut un meci foarte greu, dar deciziile au fost în mare măsură bune. Am avut și noi două situații în care puteam primi penalty.

Am avut un joc greu, am suferit, dar am avut ocazii. Dacă ar fi intrat mai repede un gol, altfel ar fi arătat lucrurile. M-au interesat punctele, este bine că ne-am apropiat de FCSB. Trebuie să ne revenim mental, am intrat un pic cu tensiune după ce s-a întâmplat cu FCSB. Dacă am fi marcat mai repede, cu siguranță am fi avut alt entuziasm astăzi.

Ratăm foarte mult, portarul lor a fost cel mai bun om al meciului. Sunt mulțumit cu cele trei puncte și trebuie să reclădim starea de spirit după acest joc. Nu este ușor să găsești motivația pentru încă un titlu la CFR", a spus Edi Iordănescu, după meciul cu Dinamo.

VIDEO Rezumatul meciului CFR Cluj - Dinamo 1-0

Etichete: edi iordanescu , antrenor cfr cluj , meciuri dinamo , cfr cluj dinamo live video , meciuri cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă