Edi Iordănescu, răspuns cu privire la posibilitatea de a-l înlocui pe Mirel Rădoi la echipa națională: „Nu e prima oară când intru în astfel de momente”

2 săptămâni in urmă 18

Edi Iordănescu, antrenorul în vârstă de 43 de ani al lui FCSB, a oferit prima reacție cu privire la posibilitatea de a-l înlocui pe Mirel Rădoi la echipa națională.

Mirel Rădoi a anunțat că va înceta colaborarea cu Federația Română de Fotbal, după ultimele două meciuri din cadrul Grupei J, cu Islanda, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, și cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00.

În acest context, s-au vehiculat mai multe nume de antrenori care l-ar putea înlocui pe Mirel Rădoi pe banca primei reprezentative. Printre acestea a fost amintit și numele lui Edi Iordănescu, acum antrenor la FCSB.

Edi Iordănescu, răspuns cu privire la posibilitatea de a-l înlocui pe Mirel Rădoi la echipa națională

Edi Iordănescu a oferit o primă reacție cu privire la posibilitatea de a prelua echipa națională și a dat de înțeles că nu se gândește încă să plece de la FCSB.

„Iordănescu are treabă multă la FCSB. M-am angrenat într-un proiect pe care mi l-am asumat, un proiect care e o provocare importantă pentru mine, dar nu e prima oară când intru în astfel de momente și în astfel de proiecte și cred că, cu cât munca va fi mai grea, pentru că nu este ușoară, chiar este o muncă grea și în final dacă ne vom îndeplini obiectivele și satisfacția va fi la fel de mare”, a spus Edi Iordănescu, potrivit Realitatea Sportivă.

De asemenea, contactat de către ProSport, patronul Gigi Becali a anunțat că Edi Iordănescu mai are contract cu FCSB până în vară.

„Nu mă interesează nicio listă a lui Burleanu sau Stoichiță. Să se descurce cum vor ei, dar să nu îi aud de Edi Iordănescu în următoarele luni, că nu îl las să plece deloc de la noi. Edi mai are contract cu FCSB vreo opt sau nouă luni, până la vară. Asta să fie clar pentru toată lumea. Dar voi ați vorbit cu Edi? El ce v-a zis? Vrea să plece? De ce nu îl întrebați și pe el?

 

Vorbiți cu el și vedeți ce vă spune. Eu nu vă mai dau detalii din contractul lui Edi că nu trebuie să le știți voi pe toate. A început o treabă la FCSB și este în grafic. Deja a recuperat puncte față de CFR Cluj. Nu îl las să plece de la noi, că are contract” – Gigi Becali, pentru ProSport

The post Edi Iordănescu, răspuns cu privire la posibilitatea de a-l înlocui pe Mirel Rădoi la echipa națională: „Nu e prima oară când intru în astfel de momente” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă