Edi Iordănescu, pus la punct pentru că s-a supărat pe Gigi Becali: „Știai de la început cum e! E ca fetele alea care vor să schimbe un băiat mai gagicar” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 18

Marius Avram, fostul arbitru FIFA și specialistul ProSport în arbitraj, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSPort Live și a vorbit despre situația de la FCSB, după conflictul dintre antrenorul Edi Iordănescu și patronul Gigi Becali.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, Edi Iordănescu și Gigi Becali ar fi intrat în conflict și antrenorul și-ar fi anunțat apropiații că are de gând să plece de la FCSB în iarnă.

Antrenorul ar fi deranjat de comentariile făcute de către Gigi Becalidupă ce patronul a spus că nu se vede încă mâna lui Edi Iordănescu la echipă și că vrea ca echipa să facă spectacol în Liga 1, în ciuda faptului că FCSB are cinci victorii consecutive.

Marius Avram îl pune la punct pe Edi Iordănescu, după ce s-a supărat pe Gigi Becali

„Sunt diferențe de opinie, așa cum a spus și patronul celor de la FCSB. El vrea să vadă că echipa joacă spectaculos, nu îl interesează rezultatul. Când pierde echipa zice că de ce a pierdut și tot așa. Este o comunicare dificilă acolo, dar nu e o noutate, lucrurl ăsta îl știe orice antrenor care vine la FCSB și nu cred că există antrenor care să spună «Domne, mă așteptam să îl schimb eu astăzi pe Gigi Becali». Știai cum e de la început, ai un oarecare contract mai asigurat decât ceilalți antrenori, pentru că din câte am înțeles a cerut explicit ca genul acesta de ieșiri să fie limitat și să nu atace jucătorii, decât cât de cât s-a securizat din punctul ăsta de vedere.

Dar să vii acum și să spui că a ieșit Gigi de două ori și nu știu ce a criticat și «Eu plec», e cum erau glumele alea cu fetele care întâlnesc un băiat care e mai gagicar și «Hai că reușesc eu să îl schimb acum» și nu se întâmplă niciodată, cu toate că ele speră în continuare.

Eu cred în continuare că colaborarea asta va continua. Nu cred că va pleca în iarnă, el a spus că pentru el sunt importante rezultatele și a început să aibă rezultatele dorite. Ar fi păcat să plece când lucrurile încep să meargă”, a spus Marius Avram, la ProSport Live.

The post Edi Iordănescu, pus la punct pentru că s-a supărat pe Gigi Becali: „Știai de la început cum e! E ca fetele alea care vor să schimbe un băiat mai gagicar” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă