Edi Iordănescu, primele critici dinspre vestiar: „Trebuie să ne facem analiza! Nu sunt deloc mulțumit!” Adi Păun, gol cu dedicație

2 luni in urmă 1

CFR Cluj a câștigat la Ploiești, 1-0 cu Chindia Târgoviște, iar campioana revine la un punct în spatele liderului FCSB. De partea cealaltă, Chindia este la primul eșec după 9 etape. Adi Păun a recunoscut după meci că ardelelenii nu au meritat victoria. Mijlocașul a transmis primele critici față de jocul echipei.

CFR Cluj a trecut la limită, 1-0, de Chindia. Campioana a marcat prin Adi Păun, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

Mihai Gîdea a avut parte de un nou meci de tristă amintire. A fost scos după doar 7 minute de Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, primele critici dinspre vestiar: „Trebuie să ne facem analiza! Nu sunt deloc mulțumit!” Adi Păun, gol cu dedicație

„Știam că ne așteaptă un meci extrem de greu, un meci dificil, ei au avut ocaziile, cred că și posesia și cred că singurul lucru pozitiv este victoria.

În această seara ei au fost cei care au dominat. Poate și acest program din trei în trei zile, dar nu trebuie să avem scuze. Trebuie să ne facem analiza, eu nu sunt mulțumit de jocul meu.

Sper de la jocul următor să facem meciuri bune, suntem echipa campioană și trebuie să ne mulțumim fanii.

Dedic victoria soției mele, sper să nască o fetiță sănătoasă. Apoi lui Ciprian Deac, sper să fie bine, și analistului nostru video, are și el ceva probleme.

Îmi pare rău pentru Gîdea, și eu am fost ca ei, cu siguranță că nici mie nu mi-ar fi convenit să fiu schimbat după câteva minute.

În toate campionatele câștigate s-a jucat totul până în ultimele etape. FCSB este cea mai puternică din ultimii trei ani, deci anul acesta va fi poate mai greu”, a declarat Adi Păun.

ECHIPELE DE START:

Chindia – Aioani – Căpușă, Pițian, Al. Iacob, C. Dinu – Neguț, V. Rață, M. Dulca, D. Dumitrașcu – D. Popa, D. Florea
Rezerve: D. Moldovan – Martac, A. Șerban, Berisha, Kocic, Fomba, Fl. Mitrea, M. Costea, Yameogo
Antrenor: Emil Săndoi

CFR Cluj: Sandomierski – Cr. Manea, Vinicius, Ben Youssef, Camora – C. Deac, William Soares, Gîdea – Chipciu, Debeljuh, Costache
Rezerve: Bălgrădean – Susic, Latovlevic, Hoban, Aurelio, Pereira, Păun, Carnat, Rondon
Antrenor: Edi Iordănescu

Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești)
Arbitru: Radu Petrescu // A1: Mihail Grigoriu; A2: Valentin Dumitru

The post Edi Iordănescu, primele critici dinspre vestiar: „Trebuie să ne facem analiza! Nu sunt deloc mulțumit!” Adi Păun, gol cu dedicație appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă