Edi Iordănescu, prima conferință de presă la FCSB » Toate declarațiile sunt AICI

1 lună in urmă 13

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021, 13:32 / Actualizat joi, 19 august 2021 13:45

Edi Iordănescu (43 de ani) susține astăzi, de la ora 14:30, prima conferință de presă în calitate de antrenor la FCSB. Toate declarațiile lui Iordănescu junior pot fi urmărite mai jos. 

Pe locul 4 în clasament, deja la 7 puncte în spatele campioanei CFR, FCSB și-a adus un antrenor nou, cu care speră să recupereze terenul pierdut, să urce în ierarhie și să ia titlul. Tehnciainul care a semnt un contract valabil nouă luni vorbește despre obiectivele pe care le are la echipă, dar și despre relația cu patronul Gigi Becali. 

Edi Iordănescu, peste Hagi și Șumudică!

Edi Iordănescu, noul antrenor de la FCSB, are cifre foarte bune în Liga 1. Doar Laurențiu Reghecampf îi e superior, dar el îi devansează pe Marius Șumudică și Gheorghe Hagi. 

L-a ales pe Edi Iordănescu, iar măcar din perspectiva precedentelor experiențe pe care acesta le-a avut în Liga 1, mutarea pare să fie una care va avea un succes garantat. Absolut peste tot pe unde a lucrat în România, fiul fostului selecționer al României a reușit să ridice nivelul echipei și să-și îndeplinească obiectivul.

După mai bine de 5 ani, Gigi Becali alege să apeleze la un antrenor cu CV pentru a-i oferi echipa. Edi Iordănescu vine nu doar cu trofee câștigate și cu experiență ca "principal", și cifrele lui în Liga 1 sunt foarte bune. 

Dintre toți ceilalți 15 antrenori, unul singur îi e superior. E vorba despre Laurențiu Reghecampf, mai ales grație primului mandat la FCSB, între 2012 și 2014, când FCSB a dominat autoritar întrecerea internă. În rest, Edward e peste celelalte nume cu mare greutate, în frunte cu Șumudică și Gică Hagi, dar și peste Marius Croitoru, un antrenor care s-a remarcat în ultimii 2 ani. Citește aici o analiză completă despre venirea lui Iordănescu pe banca FCSB-ului!

Citește și alte știri despre FCSB:

Informație-șoc » CFR ar fi încercat să-l deturneze pe Iordănescu: „Edi nu semnase cu FCSB! E om de cuvânt, altfel era la Cluj”

Nu Gigi Becali e principala problemă la FCSB! Avertismentul primit de Edi Iordănescu

Playtech: BOMBĂ! Ce au descoperit medicii în sângele lui Ion Caramitru. Informații de ultimă oră


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă