Edi Iordănescu, „ofensiv” după remiza de la Craiova: „Am avut penalty clar! Gigi Becali a început să ne arbitreze de la televizor”

1 lună in urmă 34

Edi Iordănescu consideră că echipa sa a avut un penalty clar în duelul de la Craiova (0-0) și nu l-a uitat pe Gigi Becali, care a subliniat de mai multe ori că rivala din Gruia este avantajată de arbitri.

Înainte de începutul play-off-ului, Iordănescu le cere conducătorilor din fotbalul românesc să nu mai pună presiune pe arbitri, fiind convins că aceștia, chiar și Ovidiu Hațegan, pot fi influențați.

Duelul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Edi Iordănescu: „Am avut penalty clar, Camora a rămas fără șort! Gigi Becali ne arbitrează de la televizor”

„Am avut penalty clar, Camora rămâne fără șort pe el! Domnul Gigi Becali a început să ne arbitreze de la televizor, am ieșit hoți cu buzunarele goale după meciul cu Dinamo, când am avut două penalty-uri. Propun să nu mai comentăm arbitrajul. Putem să încercăm să abținem, să nu mai punem presiune. Altfel, riscăm să influențăm prea mult. Ți-e teamă să dai, că dupa aia se strigă”, a tunat Edi Iordănescu, la finalul derby-ului din Bănie.

„A fost un 0-0 viu! Craiova a avut la dispoziție tot lotul, noi, în schimb, cu foarte multe absențe, în frunte cu Costache și Deac, l-am pierdut și pe Vinicius, iar apoi și pe Itu. Asta este, COVID-19 a făcut selecția pentru mine. Salut efortul echipei, am muncit, ne-am împărțit momentele bune cu ei, a fost un rezultat echitabil. Mi-a plăcut că am avut atitudinea corectă, am făcut efort, am fost agresivi, puteam pleca și cu cele trei puncte. Suntem pe plus de când am venit, am recuperat 10 puncte față de Craiova și 5 față de FCSB. E important să ne recuperăm jucătorii, să putem alege”, a mai afirmat antrenorul grupării din Gruia.

The post Edi Iordănescu, „ofensiv” după remiza de la Craiova: „Am avut penalty clar! Gigi Becali a început să ne arbitreze de la televizor” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă