Edi Iordănescu, nemulțumit că Damjan Djokovic a plecat de la CFR Cluj în plin campionat. „Este o pierdere importantă pentru noi” | VIDEO

1 lună in urmă 13

Edi Iordănescu a pierdut un titular în plin campionat, cu doar câteva zile înaintea partidei cu FC Hermannstadt. Damjan Djokovic a plecat la Rizespor, echipă antrenată de Marius Șumudică. Vestea nu i-a picat foarte bine tehnicianului formației ardelene.

Damjan Djokovic și-a dorit foarte mult să se transfere în Turcia. A încercat mutarea și acum câteva luni, dar s-a opus Dan Petrescu. Antrenorul de atunci a amenințat cu demisia în cazul în care mijlocașul croat ar fi plecat. Edi Iordănescu a fost mult mai înțelegător, deși asta înseamnă să rămână fără un titular în timpul bătăliei pentru titlu.

„Djokovic este o pierdere importantă pentru noi. A fost implicat în multe meciuri în ultimii ani. Sunt îngriijorat că nu am reușit să ne copletăm lotul așa cum doream. Am sprijinul conducerii, știu că se fac eforturi și sperăm să se rezolve această problemă.”, a declarat, destul de afectat, Edi Iordănescu.

Damjan Djokovic a jucat ultima oară în tricoul lui CFR Cluj acum șase zile în victoria de pe terenul lui Sepsi. Ardelenii au din nou meci în deplasare și vor înfrunta FC Hermannstadt. Partida se va desfășura la Mediaș, pe un teren unde joacă două echipe din Liga 1, iar Iordănescu este îngrijorat de starea gazonului.

Edi Iordănescu, nemulțumit din cauza programului

„Va fi foarte greu cu Hermannstadt, toţi adversarii sunt dificili şi se organizează foarte bine. Hermannstadt are mijloace, forţă de joc, a schimbat antrenorul şi am văzut cu totul o altă replică la ultimul meci al lor. Dar noi avem drumul nostru şi avem nevoie de puncte”, a declarat Iordănescu.

Antrenorul lui CFR Cluj este nemulțumit și de programul echipei sale. Este convins că rivalele sunt avantajate.

„De altfel, programarea ne este total nefavorabilă nouă comparativ cu adversarele noastre. Dar încercăm să fim pozitivi şi echipa să înţelegă că este un moment greu”, a continuat Iordănescu.

The post Edi Iordănescu, nemulțumit că Damjan Djokovic a plecat de la CFR Cluj în plin campionat. „Este o pierdere importantă pentru noi” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă