Edi Iordănescu, mesaj public pentru Gigi Becali: "Se joacă cu dragostea și sentimentele unor oameni"

3 zile in urmă 11

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • De curând, Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Edi Iordănescu, mesaj public pentru Gigi Becali: "Se joacă cu dragostea și sentimentele unor oameni"

Iordănescu Jr spune că Gigi Becali are tot dreptul să se implice la FCSB, pentru că este o societate privată, însă îl avertizează pe omul de afaceri că se joacă cu sentimentele suporterilor: "Patronul Gigi Becali cunoaște foarte mult fotbal, dar nu atât de bine precum un tehnician și niciodată nu va putea să înțeleagă, ca apoi să ia decizii din punct de vedere tehnic, cât timp nu e implicat zilnic.

Știe jucătorii, le cunoaște calitățile, dar atunci când vrei să decizi totul, îți asumi anumite lucruri. Asta și-a asumat patronul clubului. Va fi în continuare patronul clubului, nu pot să judec. Dacă pot să fiu suparat pe ceva, e că mi s-a promis ceva și m-am ales cu altceva.

Nu trebuie să uite niciodată că acest club are anumiți suporteri și când se întâmplă lucruri se joacă cu dragostea și sentimentele unor oameni. Conduci o societate, deciziile îți aparțin, dar când rezultatele ating sute de mii de suporteri, trebuie să te gândești de două ori când iei anumite decizii", a spus Edi Iordănescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Edi Iordănescu a demisionat de la FCSB în acest sezon

Edi Iordănescu a pregătit-o pe FCSB în acest sezon, echipă la care a rezistat doar 12 meciuri. Deranjat de atitudinea patronului Gigi Becali, Edi Iordănescu a decis să rupă contractul.

Bilanțul antrenorului la FCSB a fost unul pozitiv, cu opt victorii, două remize și două înfrângeri, dintre care una la ”masa verde”, cu FC Voluntari, în optimile Cupei României.

  • De-a lungul carierei, Edi Iordănescu a mai antrenat ASA Târgu Mureș, Pandurii Tg. Jiu, CSKA Sofia, Astra, CFR Cluj (două mandate) și Gaz Metan Mediaș.
Etichete: digi sport special , edi iordanescu , antrenor fcsb , gigi becali fcsb , patron fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă