Edi Iordănescu, mesaj pentru șefii CFR, după ce a ratat șansa de a trece peste FCSB: „Din trei în trei zile suferim!”

4 săptămâni in urmă 20

Edi Iordănescu a declarat după remiza cu Astra Giurgiu că rămâne pozitiv, chiar dacă a ratat ocazia de a depăși FCSB și a trece pe primul loc în clasament. Antrenorul are totuși un mesaj pentru conducere. Se plânge de transferuri!

CFR Cluj a remizat, 1-1, cu Astra, iar campioana ratează șansa de a trece pe primul loc. Budescu a marcat pentru oaspeți și a ajuns la cota 7 în clasamentul golgheterilor. Pentru gazde a egalat Deac, care a anunțat că va rămâne pe viață la CFR.

Edi Iordănescu rămâne pozitiv, dar are un mare „of”, după ce a ratat șansa de a trece peste FCSB: „Din trei în trei zile suferim!”

„Din punctul meu de vedere echipa a avut o atitudine foarte bună, a avut un joc pozitiv, a creat, a construit. Pe fondul de joc al nostru am avut o bară, am avut situații, a venit acea ocazie, a fost deviată, n-a mai avut timp să reacționeze.

Pe fondul nostru bun de joc, ne-am schimbat repere, am schimbat partida. Ocazie venită pe un fond de dominare totală, din păcate pierdem două puncta. Rămân cu partea pozitivă, Astra a avut un portar într-o zi mare.

Echipa a avut circulație a mingii, am văzut Astra axată pe două linii, nu? Am schimbat totul ofensiv, culminând cu Chipciu fundaș dreapta tot pentru a fi ofensivi. Dacă rămânem fideli principiilor noastre sunt sigur că vor veni rezultate bune.

Au fost 7 schimbări, multe, dar asumate. Am avut linia ofensivă omogenă, nu au fost probleme. Sunt jucători cu experiență și eficiență pentru CFR Cluj. Trebuie să fim realiști, avem o medie ridicată de vârstă și din 3 în 3 zile suferim.

Sunt eforturi mari din partea conducerii, dar foarte greu cu suprafața, frig, teren înghețat. Nu mă interesează locul 1 acum, ci când trebuie. Suntem neînvinși în campionat de când am venit eu.

Luați toate echipele pe care le-am antrenat, toate au fost pozitive. Eu spun că echipa poate să construiască, încercăm să ne repoziționăm, recalibrăm.

Aștept și suntem în căutări, nu este vina cuiva că nu au venit transferurile. Nu trebuie să ne pripim”, a spus Edi Iordănescu la Digi Sport.

ECHIPELE DE START
CFR Cluj: Sandomierski – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Deac, Soares, Luis Aurelio – Carnat, Rondon, Gîdea
Rezerve: Murariu – Latovlevici, Manea, Hoban, Chipciu, Păun, Pereira, Costache, Omrani
Antrenor: Edi Iordănescu

Astra Giurgiu: M. Popa – De Sousa, Găman, Graovac, Bruno – Crepulja – Wutrich, Budescu, Canadja, Răduț – Stahl
Rezerve: Bolboașă – Montini, V. Gheorghe, D. Gheorghe, Merloi, Riza, Balaure, Kane, Jovanovic
Antrenor: Eugen Neagoe

The post Edi Iordănescu, mesaj pentru șefii CFR, după ce a ratat șansa de a trece peste FCSB: „Din trei în trei zile suferim!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă