Edi Iordănescu, mesaj pentru fanii FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj. „Aveți promisiunea mea!” Ce obiectiv are | VIDEO

2 luni in urmă 32

FCSB se va duela cu CFR Cluj duminică, 29 august, ora 21.00, iar Edi Iordănescu le-a transmis un mesaj pentru fanii vicecampioanei României.

CFR Cluj – FCSB este programat duminică, 29 august, ora 21.00, în etapa a 7-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, iar Edi Iordănescu a ținut să transmită un mesaj de mulțumire ultrașilor.

Suporterii FCSB au fost alături de echipa roș-albastră la meciul cu Sepsi OSK, scor 1-1, primul al lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a vicecampioanei României. Astfel, antrenorul principal al FCSB a ținut să le mulțumească suporterilor pentru susținerea acordată de când a venit el la echipă.

Edi Iordănescu, mesaj pentru fanii FCSB

Mai mult, Edi Iordănescu i-a rugat pe ultrașii conduși de Gheorghe Mustață să fie alături de echipa sa și la derby-ul pe care roș-albaștrii îl vor juca împotriva campioanei României în etapa a 7-a din Liga 1. Tehnicianul de la FCSB le-a promis fanilor că elevii săi vor da totul pe teren pentru ca la finalul sezonului să câștige titlul.

„Consider că e un nou început pentru noi, pentru echipă, pentru băieți, pentru voi, suporterii noștri și acest nou început trebuie să aibă un final fericit. Acest final fericit vine doar împreună. Transmit din partea mea, a staff-ului tehnic, a băieților un mesaj puternic de mulțumire pentru ce am văzut în jocul de acasă cu Sepsi, peste 7500 de spectatori, suporterii noștri. Avem nevoie de voi aproape, ca pe acest drum greu să mergem împreună. Drumul este lung, nu este ușor, dar, cu siguranță, împreună putem reuși. Avem nevoie să veniți aproape de noi și să ne acceptați momentele mai puțin bune.

E nevoie de muncă, asta este o realitate și, dacă lucrurile se vor întâmpla așa cum eu cred și sunt sigur că echipa are mijloace, are potențialul să îndeplinească obiectivele propuse, la final să ne bucurăm împreună. Vine o deplasare extrem de grea la Cluj, vă așteptăm alături de noi, avem nevoie de voi, de glasul vostru. Aveți promisiunea mea că echipa va munci zi de zi, va da totul la jocuri și va avea atitudinea pe care voi toți o așteptați, iar la final să fim fericiți”, este mesajul lui Edi Iordănescu transmis prin intermediu canalului de YouTube al FCSB.

  • CFR Cluj – FCSB se joacă duminică, 29 august, ora 21.00, în etapa a 7-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

The post Edi Iordănescu, mesaj pentru fanii FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj. „Aveți promisiunea mea!” Ce obiectiv are | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă