Edi Iordănescu, mesaj pentru contestatarii lui FCSB: ”S-au aflat într-o eroare gravă!”

1 lună in urmă 12

  • Liga 2: CSA Steaua - Concordia Chiajna, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - Farul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit despre perioada în care a fost nevoit să stea departe de echipă din cauza faptului că a fost depistat pozitiv cu COVID.

Edi Iordănescu, mesaj pentru contestatarii lui FCSB: ”S-au aflat într-o eroare gravă!”

Edi Iordănescu a mărturisit că a fost foarte greu pentru că i-au lipsit antrenamentele și jucătorii de la FCSB. Antrenorul a ținut să le mulțumească celor care s-au ocupat de echipă în absența sa.

Iordănescu spune că a fost foarte greu să urmărească meciurile celor de la FCSB la televizor și, în perioda în care a lipsit, a făcut potecă în fața televizorului.

Tehnicianul a avut și un mesaj pentru cei care au contestat problemele existente la FCSB și le-a transmis că s-au aflat într-o ”eroare gravă”.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55. Hai în Digi Online!

Mă simt foarte bine. Mi-a lipsit munca, mi-au lipsit băieții. A trebuit să trec și prin această situație. Am simțit că nu pot să ajut cum ar trebui și nu pot fi lângă baieți. Am avut încredere în partea din staff care a fost alături de ei. Știu că în linii mari obiectivele antrenamentelor s-au atins. Din păcate, cu foarte puțini jucători.

Nu doresc niciunei echipe să treacă prin ce am trecut noi. Cei care ne-au condamnat și au avut în minte fel de fel de scenarii au fost într-o eroare gravă. Nu am putut să ne antrenăm cum trebuie, nu am putut face fotbal și a trebuit să ne adaptăm la situația asta.

Am făcut potecă în sufragerie în fața televizorului. Probabil m-am apropiat ca distanță parcursă de unii dintre băieți. E foarte greu să fii departe de echipă, să nu poți să transmiți. E greu, deși am fost în legatură permanentă cu cineva din jurul echipei. Am încercat să transmit lucruri, să mă implic cum pot, dar e altceva când ești lângă baieți.

Ținând cont că au fost atâtea probleme, era nevoie de un echilibru mental, de un factor care să transmită personalitate, mentalitate și încredere. Colegii au încercat să mă suplinească așa cum au putut. Le sunt recunoscător tuturor. Împreună am reușit să traversăm poate jumătate din această perioadă. Încă nu suntem toți împreună.

Nu am reușit să îi recuperăm pe toți băieții. Lucrurile astea îmi dau încredere. Când vom fi în formulă completă, vom avea o cu totul altă forță și exprimare. A fost o periodă grea, dar mă bucur că s-a terminat cu o victorie importantă pentru noi și pentru economia clasamentului”, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă.

Gică Popescu, unul dintre contestatarii lui FCSB

Unul dintre acești contestatari a fost Gică Popescu. Oficialul de la Farul Constanța a declarat, după ce meciul cu FCSB a fost amânat de către Liga Profesionistă de Fotbal, că va respecta decizia luată de Ligă, fiind puțin probabil să fie contestată.

Cu toate acestea, Popescu a amintit de un precedent petrecut în sezonul anterior (n.r. la meciul Poli Iași - Viitorul, de pe 1 noiembrie 2020), când Farul a făcut o cerere identică cu cea aprobată astăzi, respinsă însă la acel moment.

Anul trecut nu s-a putut, anul ăsta se poate. Eu am sperat ca decizia să se ia pe bază de regulament, nu există un articol care să permită unei echipe care are accidentări multe să amâne meciul, dar aceasta este decizia Ligii și noi o vom respecta”, a declarat Gică Popescu.

Etichete: liga 1 , edi iordanescu , gica popescu , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă