Edi Iordănescu le-a spus fanilor adevărul despre plecarea de la FCSB: „Lumea nu știe multe! Nu a fost decizia mea”

1 săptămână in urmă 14

Edi Iordănescu, fostul antrenor al lui FCSB, a intrat în dialog cu fanii pe rețelele sociale și le-a oferit câteva detalii despre plecarea de la echipa patronată de către Gigi Becali.

Antrenorul a postat pe Instagram un selfie și le-a urat „La mulți ani!” sărbătoriților de Sfântul Ioan. Fanii nu s-au putut abține și i-au lăsat imediat comentarii legate de fotbal și de plecarea de la FCSB.

„Nu trebuia să ne lași, Edi!”, este comentariul unuia dintre fani.

Edi Iordănescu le-a spus fanilor adevărul despre plecarea de la FCSB

„Nu a fost decizia mea. Asta s-a dorit! Eu doar m-am conformat”, a fost răspunsul lui Edi Iordănescu.

Antrenorul a avut și un comentariu mai aplu prin care a dat de înțeles că Gigi Becali nu și-a respectat promisiunile pe care i le-a făcut.

„Lumea nu stie multe….dar e mai bine așa. Dacă puteam rămâne în condiții normale, 100% rămâneam. Doar pentru asta venisem. Pentru un titlul cu Steaua (n.r. FCSB)! Oricum se putea construi o echipă puternică, care să intre în Europa și să ia titlul 2-3 ani. Cum a făcut și CFR. Dar astea nu se fac bătând din palme și se fac când îți respecți promisiunile și esti consecvent”, a scris Edi Iordănescu pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edi Iordanescu (@ediiordanescu)

Edi Iordănescu speră să devină selecționerul României

„Edi n-a primit o ofertă clară din partea FRF, dar el mai speră să ajungă selecționerul României. Tocmai din acest motiv, el este hotărât să accepte o ofertă doar după ce tricolorii vor avea selecționer. Poate Burleanu nu se va înțelege cu Boloni, iar atunci Edi devine cu adevărat o variantă. Într-adevăr, el are discuții în Grecia, dar așteaptă să vadă dacă FRF va ajunge și la el, în cele din urmă”, susțin apropiații lui Edi Iordănescu, pentru ProSport.

The post Edi Iordănescu le-a spus fanilor adevărul despre plecarea de la FCSB: „Lumea nu știe multe! Nu a fost decizia mea” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă