Edi Iordănescu le-a răspuns suporterilor și l-a ”înțepat” pe Gigi Becali: ”Astea se fac când îți respecți promisiunile”

2 săptămâni in urmă 22

  • Semifinale WTA Melbourne: Simona Halep- Qinwen Zheng (reluare), 15:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Deși au trecut aproape două luni de la momentul despărțirii, Edi Iordănescu este regretat în continuare de fanii FCSB-ului. Unul dintre suporteri i-a scris antrenorului pe Instagram: ”Nu trebuia să ne lași!”.

Edi Iordănescu, despre plecarea de la FCSB

Nu a fost decizia mea. Asta s-a dorit. Eu doar m-am conformat”, a răspuns Edi Iordănescu.

Ulterior, antrenorul, aflat pe lista Federației pentru postul de selecționer, unde favorit este, însă, Ladislau Boloni, a revenit cu un mesaj mai amplu și a transmis că ar fi rămas dacă i s-ar fi oferit în continuare încredere.

De asemenea, antrenorul a transmis că este convins că putea construi la FCSB o echipă puternică inclusiv pentru cupele europene, dar s-a lovit de lipsa de răbdare a lui Gigi Becali.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Lumea nu știe multe, dar e mai bine așa. Dacă puteam rămâne în condiții normale, 100% rămâneam. Doar pentru asta venisem, pentru un titlu cu Steaua (n.r. FCSB). Oricum se putea construi o echipă puternică, care să intre în Europa și să ia titlul doi-trei ani. Cum a făcut CFR.

Dar astea nu se fac bătând din palme și se fac când îți respecți promisiunile și este consecvent”, a scris Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, o înfrângere în 11 meciuri la FCSB

În cele două luni și jumătate în care a fost antrenată de Edi Iordănescu, FCSB a disputat 11 partide și a înregistrat opt victorii, două remize și o înfrângere.

Prima remiză, cu Sepsi, și înfrângerea de la Cluj au venit chiar în primele două meciuri, rezultate urmate de opt victorii consecutive, serie încheiată de remiza de la Voluntari, ultimul meci pentru Edi Iordănescu la FCSB.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , antrenor fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă