Edi Iordănescu, la ora adevărului: „Gigi Becali mi-a făcut o nedreptate. Eu aveam două variante”

1 săptămână in urmă 11

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022, 20:57 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 20:58

Edi Iordănescu (43 de ani) a analizat, la rece, perioada petrecută la FCSB și crede că Gigi Becali (63 de ani) l-a nedreptățit. 

Edi Iordănescu a rezistat doar 11 meciuri pe banca celor de la FCSB, din cauza presiunilor publice făcute de finanțatorul Gigi Becali. 

Edi Iordănescu, gata să preia naționala? „Când are ceva «fierbinte» nu mai răspunde la telefon” » Reacție imediată: „Am o propunere pe placul meu”

SELECȚIONER

Edi Iordănescu, gata să preia naționala? „Când are ceva «fierbinte» nu mai răspunde la telefon” » Reacție imediată: „Am o propunere pe placul meu”

Antrenorul curtat în acest moment de FRF spune că vicecampioana României are condiții excelente pentru performanță, dar că implicarea finanțatorului împiedică acest lucru.

Edi Iordănescu: „Gigi Becali mi-a făcut o nedreptate”

„Mi-a făcut o nedreptate, au fost niște promisiuni nerespctate. Am venit la FCSB din postura de antrenor campion, nu m-am dat la o parte, deși era un moment foarte greu. Eu nu am căutat pe nimeni, nu era prima dată când am fost solicitat.

Dincolo de supărare, am tăria să spun că am găsit niște lucruri deosebite acolo. O infrastructură fantastică, o organizare foarte bună a activității, stabilitate financiară. 

Dacă data de 1 a lunii pica sâmbata, luai banii cu o zi înainte. Nicio zi de întârziere. Sunt oameni de calitate în jurul echipei. Cu mai multă libertate ar putea să facă lucruri deosebite. Grupul de jucători era extraordinar”, a spus Edi Iordănescu, la „Digi Sport Special”. 

De ce a plecat Edi Iordănescu de la FCSB

„Am venit într-o perioadă în care echipa nu funcționa și am făcut-o să o funcționeze. Rezultatele nu poate să le conteste nimeni. Mai mult de atât, din ce am discutat și cu staff-ul meu, echipa începuse să lucreze și să reacționeze la ceea ce lucrasem în ultimul timp. 

Atunci când lucrurile au devenit funcționale, patronul și-a dorit altceva, să preia din nou controlul. Asta este realitatea. Erau două variante. Să mă pun contra vântului sau al doilea scenariu, să-mi iau geanta și să plec. Timpul va demonstra dacă am făcut bine sau nu”, a concluzionat Edi Iordănescu. 

VIDEO Ionuț Panțîru, despre ruptura de ligamente: „Am plâns 10 minute când mi-a spus doctorul”

Citește și alte știri despre FCSB: 

ANALIZĂ GSP De ce a rezistat doar Gigi Becali? » Cum s-au scufundat, pe rând, cei mai puternici patroni din fotbalul românesc al ultimilor 20 de ani

FCSB, un singur amical înaintea începerii campionatului » Adversar de Liga 1 pentru roș-albaștri

Playtech: BOMBĂ! Gestul șocant făcut de Liviu Dragnea înainte de despărțirea de Irina Tănase. Tânăra nu a bănuit nimic EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă