Edi Iordănescu l-a taxat pe Olimpiu Moruțan, după ironiile la adresa lui CFR Cluj: „Dacă a fost pe teren și nu la Băile Felix, înseamnă că n-a pățit nimic” | VIDEO

2 săptămâni in urmă 16

Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova și nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Olimpiu Moruțan, mijlocașul în vârstă de 21 de ani al lui FCSB.

Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 20:30, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în cadrul etapei a treia din play-off-ul Ligii 1.

La finalul partidei dintre Academica Clinceni și FCSB, scor 0-2, Olimpiu Moruțan a ironizat-o pe CFR Cluj, contracandidata la titlu, iar declarațiile sale nu au rămas netaxate de către antrenorul ardelenilor.

Edi Iordănescu l-a taxat pe Olimpiu Moruțan, după ironiile la adresa lui CFR Cluj

Totul a pornit de la faptul că Olimpiu Moruțan a spus că Sepsi Sfântu Gheorghe este o echipă mai bună decât campioana CFR Cluj. Edi Iordănescu este de părere că s-a exagerat, în spațiul public, cu declarațiile despre accidentarea lui Olimpiu Moruțan, care a fost, în cele din urmă, pe teren în meciul cu Academica Clinceni.

„Am văzut o dramă în spațiul public în ultima perioadă, mai, mai că m-am speriat că s-a întâmplat ceva cu adevărat. Mă așteptam să-l văd imobilizat pe Moruțan la cât s-a scris. Dacă a fost pe teren și nu la Băile Felix la recuperare, înseamnă că n-a pățit nimic. Au fost exagerări, o tentă.

Văd răutate la adresa CFR-ului. N-am pus niciodată jucătorii să lovească, n-o s-o fac. Nu în detrimentul altor jucători. Mi-au fost atacați jucătorii, am fost atacat și eu, cred că meritam mai mult respect. Nu avem criminali în serie aici. S-a dovedit că n-a fost nimic grav, doar o exagerare dusă la extrem”, a spus Edi Iordănescu, în cadrul conferinței de presă.

The post Edi Iordănescu l-a taxat pe Olimpiu Moruțan, după ironiile la adresa lui CFR Cluj: „Dacă a fost pe teren și nu la Băile Felix, înseamnă că n-a pățit nimic” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă