Edi Iordănescu l-a convins! MM Stoica se întoarce pe bancă: ”Este din nou prezent trup și suflet”

2 luni in urmă 21

  • Liga 2: Metaloglobus - Hermannstadt, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul - Dinamo, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Acesta a reușit să-l convingă pe Mihai Stoica să revină pe banca tehnică la meciurile echipei, chiar dacă acesta nu își mai dorea acest lucru, iar în ultima perioadă a luat loc în lojă. Iordănescu l-a convins să se răzgândească.

Edi Iordănescu: ”MM este din nou prezent trup și suflet aici”

„În primul rând, cred că în trecut nu au fost momente tocmai fericite între noi, cred că au vorbit mai mult orgoliile, am considerat tot timpul că MM este un profesionist și știu că asta a crezut și el. Ce nu știți e că a avut el personal încă două tentative de a mă aduce la masa negocierilor.

În ultimul timp a lipsit puțin comunicarea pentru că am fost la CFR și e normal. Înainte de asta am vorbit la cafele despre posibilitatea să vin aici. Asta a făcut ca lucrurile să fie mai ușoare, pentru că a avut un rol decisiv în ceea ce înseamnă comunicarea dintre eu și club și nu în ultimul rând între mine și patron.

Suntem oameni care iubim acest sport, suntem suficienți de maturi și inteligenți ca să înțelegem că doar împreună putem face lucruri bune pentru club. Una dintre primele solicitări pe care le-am avut la adresa lui a fost să vină alături de mine pe bancă.

Tenisul de mare clasă este în Digi Online! La turneul WTA Cincinatti! România este reprezentată de jucătoarele Simona Halep și Sorana Cîrstea!

Eu cred că este nevoie de acest lucru pentru echipă, pentru public și pentru mine, și mi-a spus fără ezitare că este dispus să vină înapoi pe bancă, chiar dacă nu își dorea. Începând de ieri, MM este din nou prezent trup și suflet aici”, a spus Iordănescu Jr, la conferința de presă.

Edi Iordănescu s-a "blindat" de clauze. Gigi Becali nu are voie să intervină la echipă

Edi Iordănescu va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună la FCSB, același pe care l-a avut și la CFR Cluj, grupare cu care a câștigat titlul în sezonul trecut. Durata contractului tehnicianului este de 9 luni, adică până în iunie 2022.

De asemenea, pentru câștigarea campionatului, Edi Iordănescu are o primă de 100.000 de euro. De asemenea, dacă va fi demis cât timp mai are șanse să ia titlul, antrenorul va primi 500.000 de euro.

Edi Iordănescu poate denunța unilateral contactul dacă Gigi Becali va critica antrenorul sau jucătorii în public, dacă va scoate din lot vreun jucător sau dacă va da ordin să joace, ori să nu joace vreun fotbalist. Niciun antrenor din istoria clubului nu a mai beneficiat de un astfel de contract.

Cum arată contractul lui Edi Iordănescu la FCSB

  • salariu: 15.000 de euro pe lună
  • primă pentru titlu: 100.000 de euro
  • contract până la finalul sezonului 2021/2022
  • clauză de 500.000 de euro dacă va fi demis
  • posibilitate de rupere unilaterală a contractului
Etichete: mihai stoica , edi iordanescu , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă