Edi Iordănescu joacă tare în lupta pentru supremație cu Gigi Becali! Decizia prin care vrea să arate tuturor că el este șeful în vestiar: îl bagă titular pe fotbalistul luat în colimator de patronul FCSB! EXCLUSIV

1 lună in urmă 28

Edi Iordănescu se luptă încă să demonstreze că lucrurile s-au schimbat la FCSB și că el este șeful în vestiar, nu patronul Gigi Becali, iar pentru a arăta asta a decis să îl titularizeze pe Iulian Cristea în meciul cu Academica Clinceni, deși fotbalistul a fost luat în colimator de finanțator.

Sursele ProSport susțin că Iordănescu vrea să îi câștige definitiv pe jucători de partea sa, iar ce exemplu mai bun în acest sens poate să dea dacă nu să treacă peste supărarea de moment a șefului său?

Cristea a avut o nouă prestație sub așteptări în meciul din Cupa României, câștigat cu 5-3 la Hunedoara, după ce gazdele reveniseră spectaculos de la 0-3.

Edi Iordănescu vrea să demonstreze tuturor că el e stăpânul pe deciziile tehnico-tactice la echipă și îl bagă titular pe Iulian Cristea, deși Gigi Becali l-a trecut pe lista neagră

Până să se dueleze cu rivalele din Liga 1, Edi Iordănescu trebuie să își câștige războaiele interne. După partida din Cupa României cu Hunedoara, la echipă ar fi apărut o nouă problemă. Patronul Gigi Becali ar fi fost nemulțumit de evoluția lui Iulian Cristea și l-ar fi trecut din nou pe lista indezirabililor, fapt cu care Iordănescu nu a fost de acord.

Tehnicianul îl apreciază pe fotbalist și consideră că nu poate fi judecat după un meci slab, iar părerea patronului, deși contează, nu este decisivă. Cel puțin asta reiese din hotărârea luată de antrenor.

Iulian Cristea, titular cu Academica Clinceni!

ProSport a aflat că Iulian Cristea va fi titular în meciul cu Academica Clinceni, cu toate că finanțatorul l-ar fi vrut chiar scos din lot, dacă nu din primul unsprezece. Din informațiile noastre, cel care va fi sacrificat va fi, mai mult ca sigur, George Miron, căruia i se va acorda puțin timp să se odihnească, după perioada destul de încărcată pe care a avut-o în ultimul timp.

Este adevărat că meciul cu cei din Clinceni, primul cu Ionuț Chirilă pe bancă, în Liga 1, de la revenirea acestuia în fotbalul românesc, se anunță a fi unul facil, iar Cristea ar trebui să nu aibă mari bătăi de cap. O partidă fără gol primit ar însemna liniștirea temporară a furiei revărsate de Gigi Becali spre apărătorul care are mai degrabă calități de mijlocaș la închidere. Edi Iordănescu a mutat un pion, la siguranță, în lupta pentru supremație cu patronul, dar dacă nu i va ieși ar putea să însemne practic „sacrificarea” acestuia, fiind greu de crezut că îl va mai putea îndupleca pe Becali să nu îl dea afară pe Cristea.

Edward Iordanescu discuta cu Iulian Lucian Cristea in meciul de fotbal dintre FCSB si Dinamo Bucuresti

„Eu vă rog să nu mă puneți să comentez ce apare în spațiul public. Nu cred că ăsta este rolul meu. V-am spus niște lucruri clare, am demonstrat că așa se va întâmpla cât timp voi fi aici. Restul, cine a intrat în dizgratie, cine nu joacă, asta nu pot să comentez. Sunt lucruri care apar, dar nu îmi fac activitatea în funcție de ce apare în presă. Decizia este a mea și va fi tot timpul a mea, cât voi lucra aici. Cu siguranță!” – Edi Iordănescu, după meciul din Cupa României, 5-3 cu Hunedoara

 

The post Edi Iordănescu joacă tare în lupta pentru supremație cu Gigi Becali! Decizia prin care vrea să arate tuturor că el este șeful în vestiar: îl bagă titular pe fotbalistul luat în colimator de patronul FCSB! EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă