Edi Iordănescu, ironic la adresa lui Moruțan: ”Dacă a fost pe teren și nu la Băile Felix, înseamnă că n-a pățit nimic”

2 săptămâni in urmă 12

  • Liga 1: UTA Arad - Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Ovidiu Hoban a fost acuzat că l-a accidentat pe Olimpiu Moruțan. Acesta s-a întors repede pe gazon și a jucat în meciul cu Academica Clinceni.

Edi Iordănescu: ”Dacă a fost pe teren și nu la Băile Felix, înseamnă că n-a pățit nimic”

"Am văzut o dramă în spațiul public în ultima perioadă, mai, mai că m-am speriat că s-a întâmplat ceva cu adevărat. Mă așteptam să-l văd imobilizat pe Moruțan la cât s-a scris. Dacă a fost pe teren și nu la Băile Felix la recuperare, înseamnă că n-a pățit nimic. Au fost exagerări, o tentă.

Văd răutate la adresa CFR-ului. N-am put niciodată jucătorii să lovească, n-o s-o fac. Nu în detrimentul altor jucători. Mi-au fost atacați jucătorii, am fost atacat și eu, cred că meritam mai mult respect. Nu avem criminali în serie aici. S-a dovedit că n-a fost nimic grav, doar o exagerare dusă la extrem", a spus Edi Iordanescu, antrenorul CFR-ului.

Olimpiu Moruțan, sacrificiu cu Academica Clinceni

A fost o partidă destul de grea, dar ne-am făcut treaba foarte bine și am ieșit cu capul sus. Am jucat mai liniștiți, am avut ocazii mai mari, dar au avut și eu ocazii. Nu am putut face antrenament trei zile din cauza durerilor la spate, dar acum m-am simțit bine.

Nici azi nu m-am simțit bine, dar după ce m-am încălzit 100% mai aveam doar dureri mici, dar am zis că trebuie să joc, pentru a-mi ajuta echipa. Nu am vorbit cu Hoban, se întâmplă la fotbal, nu cred că a vrut să mă lovească”, a declarat Olimpiu Moruțan.

După victoria cu Academica Clinceni, pentru FCSB urmează partida cu Sepsi, formație pe care nu a învins-o în sezonul regular, programată duminică, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1. La interviul de la finalul meciului de la Călărași, Olimpiu Moruțan a surprins, susținând că duelul cu Sepsi va fi chiar mai greu decât un joc cu CFR Cluj.

Etichete: cfr cluj , edi iordanescu , fcsb , olimpiu morutan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă