Edi Iordănescu, interesant pentru echipa națională a României. „E bun, a câștigat trofee!” Prima reacție dinspre FRF

2 săptămâni in urmă 13

Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, a lăsat să se înțeleagă că Edi Iordănescu este interesant pentru echipa națională a României.

Edi Iordănescu și-a dat demisia de la FCSB duminică, 14 noiembrie, după o serie de conflicte avute cu Gigi Becali, iar numele antrenorului în vârstă de 43 de ani a fost legat de echipa națională a României.

Echipa națională a României a rămas fără selecționer, toate acestea după ce Mirel Rădoi a refuzat să își prelungească înțelegerea cu Federația Română de Fotbal, iar Răzvan Burleani și colaboratorii săi sunt în căutarea unui noi selecționer.

romaniatv.net

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, l-a lăudat pe Edi Iordănescu și confirmă cele spuse de către antrenorul care a stat aproape trei luni pe banca celor de la FCSB. Oficialul Federației Române de Fotbal susține că tehnicianul în vârstă de 43 de ani nu a fost căutat de FRF în ultima perioadă.

„E bun, a câştigat titlul, a câştigat trofee. Are dreptate că nu l-a căutat nimeni, din ce ştiu eu. Din ce ştiu eu nimeni n-a fost căutat cât naţionala a avut selecţioner. Finalul contractului (n.r. – lui Mirel Rădoi) e pe 30 noiembrie”, a declarat Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

Edi Iordănescu, antrenorul echipei FCSB, urmărește meciul de fotbal contra formației Dinamo București din etapa a VIII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Națională din București, duminică, 12 septembrie 2021. ALEX NICODIM / MEDIAFAX FOTO

 

Mirel Rădoi nu a vrut să preia FCSB

Mirel Rădoi a refuzat să își prelungească înțelegerea cu echipa națională a României, toate acestea deoarece își dorește să antreneze zi de zi. Astfel, fostul selecționer are de gând să preia o echipă de club în viitor, dar a asigurat că nu dorește să revină la FCSB în viitorul apropiat.

Edi Iordănescu a ajuns pe banca tehnică a celor de la FCSB pe 18 august 2021 și și-a reziliat înțelegerea pe 14 noiembrie, chiar dacă contractul său cu vicecampioana României era valabil până pe 30 iunie 2022.

The post Edi Iordănescu, interesant pentru echipa națională a României. „E bun, a câștigat trofee!” Prima reacție dinspre FRF appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă