Edi Iordănescu, îngrijorat înainte de meciul cu Craiova: ”Suntem într-o scădere de formă. Factorii nu țin de partea sportivă”

1 lună in urmă 13

  • Liga 1: Dinamo - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, vineri, 20:30, Digi Sport 2

Antrenorul campioanei României spune că echipa sa trece printr-o criză de formă, dar ”factorii nu țin de partea sportivă, ci sunt factori externi”.

Edi Iordănescu: ”Echipa și-a dat silința și la antrenamente”

”Noi, de trei săptămâni, suntem într-o scădere evidentă de formă, dar factorii nu ţin de partea sportivă, ci sunt factori externi. Echipa şi-a dat silinţa şi la antrenamente lucrurile au funcţionat, am făcut antrenamente susținute și am muncit la fel și în această perioadă cum am muncit și atunci când victoriile au fost la scor”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Iordănescu se așteaptă la un meci greu pentru echipa sa pe ”Ion Oblemenco”, împotriva Craiovei, formație care vine după un rezultat de egalitate obținut în deplasare, cu FCSB: ”Suntem pregătiţi pentru un joc foarte complicat. Echipa gazdă are un avantaj în acest joc tocmai bazându-ne pe forma de moment. Au un joc foarte bun, vin după o evoluţie foarte bună cu FCSB şi asta le dă încredere şi moral. În plus ei nu au problemele noastre.

Meciul va fi disputat. Suntem două echipe valoroase ale competiţiei, e un joc de trei puncte, dar nu va fi un joc decisiv, indiferent de rezultat, chiar dacă ei au o linişte, susţinere şi echilibru financiar”, a mai punctat antrenorul.

Înainte de meciul cu Craiova, CFR Cluj este pe locul doi, cu 63 de puncte, la un singur punct în spatele liderului FCSB. Craiova ocupă locul trei, cu 57 de puncte.

Etichete: cfr cluj , edi iordanescu , universitatea craiova-cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă