Edi Iordănescu, îngrijorat după un nou meci cu emoții al lui FCSB: „Iar am gestionat prost, și lucrurile astea se repetă! Sper că grupul va înțelege”

1 lună in urmă 36

Antrenorul Edi Iordănescu s-a declarat îngrijorat de căderile lui FCSB atunci când conduce, bucureștenii reușind să se impună cu emoții în fața echipei Academica Clinceni, scor 3-2.

La numai câteva zile după ce FCSB s-a văzut egalată de la 3-0 de CS Hunedoara, în Cupa României, elevii lui Edi Iordănescu și-au arătat  din nou slăbiciunile mentale. Academica Clinceni a marcat de fiecare dată când a fost condusă la două goluri, iar vicecampioana României a terminat cu mari emoții un joc pe care l-a controlat autoritar.

Tehnicianul lui FCSB dă vina pe lipsa de maturitate a jucătorilor săi, despre care spune că au gestionat prost ultimele minute ale fiecărei reprize.

Edi Iordănescu: „Mă supără că arătăm multa lipsă de maturitate”

Antrenorul lui FCSB, Edi Iordănescu, spune că își dorește să regleze cât mai curând momentele slabe pe care le arată FCSB când este în avantaj pe tabela de marcaj. Tehnicianul consideră că jucătorii lui nu știu să gestioneze cum trebuie minutele dinaintea finalurilor de reprize, când nu apelează la „șmecheria fotbalistică”.

„Mă supără că arătăm multă lipsă de maturitate. Am avut 25 de minute cu o turație foarte bună. Am presat, am avut o circulație bună a mingii și trebuia să gestionăm cu totul altfel ce a urmat. Trăim din nou periculos, cu un gol primit pe final. Cât timp avem fragilitate mentală e foarte greu să nu te expui, or noi ne-am expus azi.

M-a deranjat lipsa de maturitate, de șmecherie fotbalistică. Gestionăm prost situațiile, în ultimele unu-două minute nu mai riști nimic când conduci. Am gestionat prost finalul de repriză, apoi finalul de meci”, a declarat Edi Iordănescu.

Antrenorul lui FCSB a spus că face tot posibilul să îndrepte în cel mai scurt timp lucrurile negative de la echipă, astfel că așteaptă întreruperea campionatului. „Încercăm să corectăm și, încet-încet, sper că grupul va înțelege pentru ce se întâmplă niște lucruri. Din nou am gestionat prost, și lucrurile astea se repetă. Trebuie să ne ajutăm mai mult, să fim mai inteligenți”, a mai spus Edi Iordănescu.

The post Edi Iordănescu, îngrijorat după un nou meci cu emoții al lui FCSB: „Iar am gestionat prost, și lucrurile astea se repetă! Sper că grupul va înțelege” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă