Edi Iordănescu, încântat de jocul lui CFR Cluj. „N-au mai fost cifre atât de bune!”. Ce spune despre bătălia pentru titlu | VIDEO

1 lună in urmă 1

CFR Cluj trece printr-o perioadă foarte bună. Nu a mai pierdut de opt etape și se află la doar un punct de liderul FCSB. Edi Iordănescu este foarte încântat și spune că cifrele sunt foarte bune.

CFR Cluj nu a mai pierdut un meci în Liga 1 de mai bine de două luni. Echipa ardeleană are 41 de puncte și se află la doar un punct de FCSB. Trupa din Gruia are o apărare de fier, cea mai bună din Liga 1. Campionii au încasat doar 9 goluri în 19 etape. Edi Iordănescu este mulțumit de cifrele înregistrate de echipa sa. 

„Sigur, ne dorim să fim pe primul loc, dar obiectivul era să câştigăm. Cu toate astea, a fost unul dintre jocurile bune şi cifrele sunt în favoarea noastră total. M-am uitat în istoricul recent al CFR-ului şi nu am reuşit să identificăm cifre cum au fost acum.

Am avut 73% posesie, 83% posesie în repriza a doua, peste 820 de pase complete. Sunt lucruri foarte bune, care ne dau încredere, ne arată că suntem pe drumul corect”, a declarat antrenorul formației CFR Cluj.

„Ne lipsește eficiența în fața porții”

CFR Cluj a ratat șansa de a trece pe primul loc etapa trecută. A obținut doar cu emoții în duelul cu Astra Giurgiu. Constantin Budescu a deschis scorul, iar Ciprian Deac a egalat în minutul 80.

„Am avut situaţii, am lovit bara de două ori, a fost o posesie cu progresie, nu sterilă. Am adus foarte multe mingi în jumătatea adversă şi în careul advers. A fost jocul în care am recuperat cel mai repede mingea şi foarte departe de poarta noastră. Rămân la părerea că am avut neşansă. Ne lipseşte probabil doar eficienţa în faţa porţii, să alegem varianta corectă”, a declarat Edi Iordănescu.

CFR Cluj se va duela în următoare etapă cu Chindia Târgovişte, formaţie care nu a pierdut de 8 meciuri în campionat.

„O echipă care a produs rezultate foarte bune, consistente, vine după 8 meciuri fără înfrângere, sunt lucruri care ne trezesc atenţia. Ne aşteptăm la un joc greu şi vedem că nu e niciun joc câştigat deja.

Şi contracandidatele noaste la titlu întâmpină dificultăţi, adversarele sunt motivate să compenseze diferenţa valorică. Chindia a arătat lucruri foarte bune şi a câştigat puncte suficiente la clasament, exprimarea echipei o îndreptăţeşte să spere la play-off”, a mărturisit Iordănescu.

The post Edi Iordănescu, încântat de jocul lui CFR Cluj. „N-au mai fost cifre atât de bune!”. Ce spune despre bătălia pentru titlu | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă