Edi Iordănescu, impresionat de Dinamo: „Eu când am văzut primul 11, am fost sigur că vom avea un meci foarte greu!”

1 lună in urmă 47

Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, s-a declarat impresionat de Dinamo, după meciul câștigat la limită de către campioană, scor 1-0.

CFR Cluj și Dinamo s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 29 din Liga 1, iar campioana a învins cu scorul de 1-0, datorită golului marcat de către Omrani, în minutul 80.

Dinamo a jucat cu doi oameni în minus încă din minutul 37. Paul Anton a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 31, după un fault asupra lui Bordeianu. După doar șase minute, Bejan a făcut henț și a fost și el eliminat de către arbitrul Marcel Bîrsan.

Edi Iordănescu, impresionat de echipa lui Gigi Mulțescu, după CFR Cluj – Dinamo 1-0

Deși Ion Crăciunescu a analizat fazele și a spus că Dinamo nu trebuia să încaseze cele două cartonașe roșii, Edi Iordănescu l-a contrazis pe fostul mare arbitru și i-a amintit de penalty-urile neacordate pentru CFR Cluj în cadrul acestei partide.

„Cele două eliminări sunt total justificate, m-am uitat și eu pe reluări. Nu am înțeles de ce s-a discutat așa mult. Brigada de arbitri a avut un meci foarte greu azi. Majoritatea deciziilor au fost foarte bune. Am avut și noi două situații din care se putea da penalty.

Eu când am văzut primul 11 al lui Dinamo am fost sigur că vom avea un meci foarte greu. M-au interesat punctele. Tot ce contează erau punctele, ne-am apropiat de FCSB, ne așteaptă un meci infernal la Craiova.

Trebuie să ne revenim mental, pentru că am intrat cu ceea ce s-a întâmplat la FCSB, am avut și jucători plecați la echipa națională. Dacă reușeam să marcăm mai repede, aveam altă încredere și alt entuziasm. E nevoie și de inspirație și de șansă în fața porții”, a spus Edi Iordănescu, la flash-interviurile de după meci.

Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se va disputa duminică, 11 aprilie, de la ora 21:30, pe Stadionul „Ion Oblemenco”.

The post Edi Iordănescu, impresionat de Dinamo: „Eu când am văzut primul 11, am fost sigur că vom avea un meci foarte greu!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă