Edi Iordănescu îl avertizează pe Toni Petrea că nu va avea viață ușoară cu Gigi Becali: „Fiecare știe la ce se angrenează! Cum își așterne, așa doarme!”

2 săptămâni in urmă 17

Edi Iordănescu a vorbit despre numirea lui Toni Petrea în locul său la FCSB și consideră că noul antrenor știe la ce să se aștepte din partea lui Gigi Becali.

Plecat de la FCSB din cauza discuțiilor cu Gigi Becali, Edi Iordănescu nu a dorit să comenteze prea mult pe marginea înlocuitorului său, Toni Petrea, despre care spune că va dormi așa cum și-a așternut.

Fostul antrenor a ținut să menționeze că el nu a făcut niciun pas în spate în relația cu Gigi Becali în această perioadă și că a luat hotărârea întreruperii colaborării când a considerat că doleanțele patronului sunt nepotrivite cu modul său de a lucra.

Avertismentul lui Edi Iordănescu pentru Toni Petrea

Edi Iordănescu consideră că Toni Petrea știe exact la ce să se aștepte după ce s-a întors la FCSB, unde Gigi Becali vrea să controleze tot. Fiul fostului selecționer spune că înlocuitorul său a acceptat această ipostază, în care cuvântul patronului este literă de lege.

„Mai trebuie să ştie cineva ceva de la mine? Sau, trebuie să dau eu sfaturi următorului antrenor? Fiecare, cum îşi aşterne, aşa doarme. Fiecare, ce e dispus să accepte, să accepte! Nu îmi permit să dau sfaturi la nimeni, eu îmi traiesc momentele mele şi îmi exprim judecata mea.

Restul, fiecare ştie la ce se angrenează. Eu pot să spun asta, că în trei luni de zile, sau de când am venit, nu am făcut niciun pas în spate în raportul relaţional şi deciziile mi-au aparţinut în totalitate. Eu le-am promis jucătorilor un lucru din primul minut, din prima zi, primul pas pe care l-am făcut în vestiar, privindu-i în ochi. Că atât timp cât voi fi aici, voi face totul ca ei să fie protejaţi, să le fie capul doar la fotbal, să fie respectaţi, le transmit mesajul prublic să fie demni, sa îşi păstreze onoarea intactă, să dea totul şi să fie profesionişti, să respecte antrenorul şi patronul, pentru că sunt plătiţi şi aici.

Şi la fel le-am zis că atunci când va veni o zi în care cred că nu mai pot să fac lucrurile cum trebuie făcute şi mă refer la partea tehnică, sau dacă va exista riscul ca, prin prezenţa mea, să le fac mai mult rău decât bine, extrafotbalistic, pentru că nu e vorba de fotbal, atunci îmi voi lua geanta, îi voi strânge în braţe şi le voi mulţumi şi voi pleca. Şi momentul ăsta a venit, a venit mai repede decât mă aşteptam, dar nu are legătură cu fotbalul. Are legătură cu nişte doleanţe care sunt ale patronului”, a declarat Edi Iordănescu, conform Telekom Sport.

The post Edi Iordănescu îl avertizează pe Toni Petrea că nu va avea viață ușoară cu Gigi Becali: „Fiecare știe la ce se angrenează! Cum își așterne, așa doarme!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă