Edi Iordănescu îl ajută pe Gigi Becali să dea lovitura. Jucătorul fără preț: "Nu mă interesează pe mine 15 milioane €"

3 săptămâni in urmă 17

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Edi Iordănescu îi face pe plac lui Gigi Becali

  • Partida FCSB - Academica Clinceni este programată azi, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cele mai tari faze VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro.

În partida de Cupă cu CS Huendoara, din primul 11 al roș-albaștrilor a făcut parte Ianis Stoica, jucător în vârstă de 18 ani. Pe parcurs a mai intrat și Musi, fotbalist care are 17 ani.

La 18 ani, Octavian Popescu este deja jucător de bază la FCSB și principalul produs de export în acest moment. Tânărul este OUT din circuit până la începutul lunii octombrie, din cauza unei accidentări.

Edi Iordănescu promovează tinerii la FCSB, lucru care nu poate decât să-l bucure pe Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor a afirmat, în repetate rânduri, că pentru el fotbalul este o afacere, din care speră să facă bani.

”Mereu mi-a plăcut să lucrez cu jucători tineri, sunt un antrenor care a debutat foarte mulţi jucători, au sprijinul meu, însă trebuie să arate că înţeleg şi se folosesc de el. E adevărat că atunci când ai obiectiv titlul, când vrei să intri în Europa, e mai greu să aştepţi după jucătorii tineri şi foarte tineri, care de multe ori sunt fluctuanţi în exprimare.

Cu toate astea, în continuare eu voi susţine tinerii, avem nevoie şi de ei, de entuziasmul lor, de energia lor. În acelaşi timp, cu siguranţă că avem nevoie şi de jucători cu experienţă, care să aşeze lucrurile, să dea mesajele corecte în rândurile echipei. Şi doar aşa putem să producem rezultate”, a declarat Edi Iordănescu.

  • FCSB, cu CS Huendoara: Straton - Haruţ, Cristea, Miron, Radunovic - Şut, Oaidă, Olaru - Budescu, Dumiter, I. Stoica. Au intrat pe parcurs Valentin Gheorghe, Creţu, Ovidiu Popescu, Musi şi Cordea

Octavian Popescu, mijlocașul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Octavian Popescu, mijlocașul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Octavian Popescu, printre vedetele cluburilor uriașe din Europa. În ce top a fost inclus atacantul de la FCSB

Octavian Popescu, mijlocaşul echipei FCSB, este locul 13 într-un top al jucătorilor sub 20 de ani, alcătuit de Observatorul pentru fotbal (CIES), pe prima poziţie fiind Pedri, revelaţia lui FC Barcelona şi a naţionalei Spaniei.

Numărul 344 al scrisorii săptămânale a CIES îi prezintă pe cei 100 de fotbalişti din lume, care nu au împlinit încă 20 de ani, ce au acumulat cea mai mare experienţă în meciuri oficiale de seniori în 2021.

Octavian Popescu, născut pe 27 decembrie 2002, a jucat în această perioadă 2.326 de minute în 32 meciuri, în care a înscris 6 goluri. Popescu a primit 53 de puncte pentru experienţă.

În top 100 mai sunt doi români, Cristian Dumitru, de la FC Argeş, şi Ştefan Baiaram, de la Universitatea Craiova, ambii cu 34 de puncte.

Gigi Becali are foarte mare încredere în Octavian Popescu și tocmai de aceea nu se grăbește să-l vândă.

”Nu este de vânzare Tavi Popescu! Nu mă interesează pe mine 15 milioane de euro. În acest moment, la ora asta, Octavian Popescu nu este de vânzare, indiferent de preț”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , octavian popescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă