Edi Iordănescu îi răspunde lui Victor Pițurcă, după ce l-a criticat pentru plecarea de la FCSB: „Am prea multă moralitate pentru fotbalul românesc!”

1 săptămână in urmă 9

Edi Iordănescu, fostul antrenor al lui FCSB, a fost criticat de către Victor Pițurcă pentru că a plecat mult prea repede și prea ușor de la gruparea patronată de către Gigi Becali.

Recent, Victor Pițurcă a declarat că se aștepta ca Edi Iordănescu să plece de la FCSB și a pus acest lucru pe seama „psihicului slab” al antrenorului.

Edi Iordănescu îi răspunde lui Victor Pițurcă, după ce l-a criticat pentru plecarea de la FCSB

„Pentru mine, părerile lui nea Piți vor fi mereu foarte importante, pentru că e un antrenor de la care am învățat foarte multe lucruri. De data asta, mi-am asumat. Neterminând anumite proiecte risc să îmi pun o bilă neagră la imagine și la FCSB, pentru că lumea te judecă prin prisma continuității. Am spus că decât să merg într-o direcție în care nu mai sunt perspective și speranțe am preferat să pierd ceea ce înseamnă capitolul imagine, dar să rămân ancorat în principiile și valorile pe care le am.

Cred că mai degrabă cu altceva are legătură (n.r. declarația lui Victor Pițurcă): cu unul dintre defectele mele. Pentru fotbalul românesc am prea mult moralitate și prea mult caracter probabil. Oricum nu s-ar fi pus problema ca eu să încasez acea clauză, pentru că nimeni nu m-ar fi îndepărtat. Deja e altcineva acolo, respect munca ce se face. Nu îmi face plăcere să discut despre trecut”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

„Da, mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puțin acolo. Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic, repede își face bagajul și pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze”, a spus Victor Pițurcă, la începutul acestui an.

The post Edi Iordănescu îi răspunde lui Victor Pițurcă, după ce l-a criticat pentru plecarea de la FCSB: „Am prea multă moralitate pentru fotbalul românesc!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă