Edi Iordănescu, explicații pentru înfrângerea usturătoare cu FCSB: ”Din punct de vedere mental am fost jos”

1 lună in urmă 4

La Liga: Celta Vigo - Real Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

Liga 1: FC Arges - Academica Clinceni, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

Ardelenii au avut mari probleme de lot înainte de această partidă. Atacanții Rondon, Debeljuh și Costache au fost depistați pozitiv cu COVID-19, iar Omrani s-a accidentat, astfel că Edi Iordănescu a fost nevoit să improvizeze.

Edi Iordănescu: ”Latura mentală a fost foarte scăzută”

„Este justă aprecierea, nu putem să dăm vina pe acel moment (n.r. - eliminarea lui Arlauskis). Sigur, jocul este construit din momente. La fel de adevărat este că noi veneam după patru meciuri fără gol primit. Latura mentală a fost foarte scăzută. Știu ce antrenez, s-a văzut azi că din punct de vedere mental am fost jos.

Ultimele evenimente din viața noastră ne-au afectat foarte mult. A trebuit să improvizăm foarte mult, a fost foarte multă teamă în grupă. Ne-au picat jucători care au fost decisivi, cu cifre importante.

Ne-am pus speranțe că Omrani este în revenire de formă și am avut ghinionul ca acum două zile să cedeze la aproape ultimul moment din antrenament. A venit într-un moment extrem de greu pentru noi”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport Special.

CFR Cluj l-a pierdut pe Arluaskis în finalul primei reprize. Portarul lituanian a fost eliminat după un fault dur asupra lui Octavian Popescu.

Cu Sandomierski în poartă, CFR Cluj a primit trei goluri în partea secundă. Olaru a punctat după gafa lui Chipciu, iar Tănase a dus scorul la 2-0 după o pasă greșită a experimentatului Camora.

Moruțan a închis tabela cu un șut de la 16 metri, iar FCSB a câștigat cu 3-0 și a ajuns la 63 de puncte în Liga 1. CFR Cluj rămâne pe locul doi, cu 60 de puncte, și se pregătește pentru meciul cu Dinamo.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - CFR Cluj 3-0

Etichete: cfr cluj , edi iordanescu , fcsb cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă