Edi Iordănescu, emoții după UTA – CFR Cluj! A fost trimis în tribună și ar putea rata derby-ul cu FCSB

2 luni in urmă 3

Edi Iordănescu, antrenorul în vârstă de 42 de ani al lui CFR Cluj, a fost trimis în tribună la meciul cu UTA Arad și ar putea fi suspendat la derby-ul cu FCSB.

UTA Arad și CFR Cluj s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 26, pe Stadionul „Francisc Neuman” din Arad.

Antrenorul campioanei s-a enervat teribil în timpul meciului și a văzut cartonașul roșu din partea arbitrului Adrian Cojocaru.

Edi Iordănescu, eliminat în UTA Arad – CFR Cluj! Ar putea rata meciul cu FCSB

În minutul 66, arbitrul nu a acordat un corner pentru CFR Cluj, iar Mario Rondon și Edi Iordănescu au protestat vehement.

Fotbalistul, aflat la încălzire, a văzut cartonașul galben, iar antrenorul a fost eliminat și trimis în tribună.

Foto: Captură Digi Sport

La doar două minute după incident însă, CFR Cluj a deschis scorul la Arad, după un corner executat foarte bine de către Ciprian Deac și o lovitură perfectă de cap a lui Paulo Vinicius.

Acum, Edi Iordănescu își așteaptă pedeapsa din partea Comisiei de Etică și Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal. Acesta ar putea primi două etape de suspendare, ceea ce înseamnă că va privi din tribună derby-ul cu FCSB, programat vineri, 19 martie, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Până atunci, CFR Cluj o întâlnește în Gruia pe Poli Iași, ultima clasată în Liga 1, duminică, 14 martie, de la ora 20:30.

 

The post Edi Iordănescu, emoții după UTA – CFR Cluj! A fost trimis în tribună și ar putea rata derby-ul cu FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă