Edi Iordănescu, după Universitatea Craiova – CFR Cluj: ”A început domnul Gigi Becali să ne arbitreze de la televizor”

3 săptămâni in urmă 32

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Deși golurile au lipsit, spectacolul din teren a fost prezent, cu un gol anulat și patru bare.

Iordănescu consideră că golul CFR-ului a fost anulat pe nedrept

Edi Iordănescu a vorbit despre deciziile arbitrilor din partida cu Universitatea Craiova. Tehnicianul CFR-ului consideră că arbitrul nu a acordat un penalty, deși, în opinia sa, a fost clar. Totodată, Iordănescu are dubii și în privința golului anulat, după ce arbitrul a considerat că Omrani se afla în poziție de ofsaid.

Din păcate dacă e un lucru care m-a supărat un pic în seara asta, în ciuda faptului că niciodată nu aș putea să contest valoarea brigăzii din seara asta, o brigadă europeană cu un central valoros.. neinspirați. Am văzut reluările. Penalty clar. Camora rămâne fără șort pe el. De discutat ofsaidul. M-am uitat de 20 de ori să văd dacă a fost. Dacă a fost și a văzut milimetric, de acord. Nu mă deranjează nici asta”, a declarat Edi Iordănescu la finalul partidei.

Iordănescu, atac la adresa lui Gigi Becali, după meciul cu Universitatea Craiova

Tehnicianul CFR-ului susține că singurul lucru ce îl deranjează cu adevărat este faptul că Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, își dă cu părerea despre arbitrajul românesc.

Dacă mă deranjează ceva, este că a început domnul Gigi Becali să ne arbitreze de la televizor. Am înțeles, se pricepe la partea tehnico-tactică, dar hai să lăsăm arbitrajul în pace pentru că îl influențează. Am avut două penalty-uri cu Dinamo și am ieșit hoți noi după jocul trecut. Acum, din nou, un penalty clar. Se creează o imagine falsă și propun ceva”.

Iordănescu are o propunere pentru echipele din play-off

Antrenorul echipei din Gruia propune echipelor din play-off să nu mai acuze arbitrajul pentru că, în opinia sa, orice critică adusă brigăzilor de arbitri le influențează deciziile acestora din teren: ”Odată cu începerea play-off-ului, toți să ne oprim din a comenta arbitrajul. Hai să facem toți treaba asta, în sprijinul arbitrajului românesc, în sprijinul fairplay-ului să încercăm să nu mai comentăm. Eu spun că toate echipele din play-off putem încerca să nu mai comentăm și să nu mai punem presiune.

Sunt antrenorul care urmărește cu atenție toate meciurile atunci când o brigadă românească arbitrează pentru că reprezintă sportul românesc, fotbalul românesc. Dacă avem încredere în ei și spunem că au valoare, hai să ne abținem să mai comentăm pentru că altfel riscăm să influențăm și creăm imagini neadevărate”.

Rezumatul meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj

Etichete: liga 1 , cfr cluj , universitatea craiova , edi iordanescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă