Edi Iordănescu, despre revenirea FCSB în țară: „Proștii respectă regulile, atunci probabil vom fi proști în continuare”

1 lună in urmă 34

FCSB, care s-a pregătit în ultimele zile în Turcia, la Belek, a revenit joi în Români, dar vestea nu i-a căzut bine lui Edi Iordnescu, antrenorul campioanei CFR Cluj.

CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni cu scorul de 3-1 (1-0), joi seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal, prima a returului. A fost pentru prima oară în acest campionat când CFR a marcat trei goluri într-o partidă.

În ultimele zile, au existat discuţii cu privire la ce trebuie să facă echipa lui Gigi Becali la sosirea în ţară, şi anume dacă va trebui să intre în carantină. Patronul FCSB declara la 7 ianuarie că echipa nu ar fi plecat dacă nu s-ar fi asigurat că va fi totul în regulă la revenire.

Edi Iordănescu, despre revenirea FCSB în țară: „Proștii respectă regulile, atunci probabil vom fi proști în continuare”

„E surprinzător, nu vreau să comentez prea mult! Spun acum ce am susținut până acum: nu contează echipa, că e vorba de FCSB – contracandidata noastră la titlu.

Totul este fără comentariu. Nu vreau răul nimănui.

Vreau să câștig campionatul pe teren, nu în altă parte beneficiind de nu știu ce favoruri. Dacă trăim în țara în care proștii respectă regulile, atunci probabil vom fi proști în continuare.

Ne asumăm că regula este făcută pentru toată lumea și ne asumăm ei”, a declarat Edi Iordănescu, la finalul conferinței de presă după partida CFR Cluj – Academica Clinceni.

CFR Cluj a ajuns la cinci partide consecutive fără înfrângere, patru victorii şi un egal. Clujenii au urcat pe locul secund în clasament după acest succes.

The post Edi Iordănescu, despre revenirea FCSB în țară: „Proștii respectă regulile, atunci probabil vom fi proști în continuare” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă