Edi Iordănescu cere transferuri la FCSB! Mesaj de ultimă oră pentru Gigi Becali: „Acolo caut soluții! Suntem la limită”

1 lună in urmă 28

Edi Iordănescu cere transferuri la FCSB! Tehnicianul mai așteaptă doi jucători ofensivi, în condițiile unui start ratat de sezon.

După despărțirea de Olimpiu Moruțan, Edi Iordănescu vrea să întărească compartimentul ofensiv și a recunoscut că Gigi Becali a vrut să-i ia pe Sorescu și Ongenda.

Echipa folosită de Edi Iordănescu în amicalul FCSB – Astra Giurgiu 2-1: Straton – Crețu, Vinicius, Miron, Haruț – Cristea, Oaidă, Ov. Popescu – Dumiter, Keșeruu, Gheorghe.  În repriza secundă au mai fost introduși pe teren Ivan Mamut, Coza, Șerbănescu, Ardelean și Târnovanu.

Edi Iordănescu așteaptă două transferuri la FCSB: „Nu avem suficienți jucători!”

„Debutul de sezon a fost catastrofal, extrem de nefericit. Ca să emiți pretenții la titlu, trebuie să începi în forță. Este o provocare și pentru mine, mi-am asumat toate aceste lucruri. Am mai avea nevoie măcar de doi jucători. De la mijloc în sus caut soluții. Patronul a făcut eforturi pentru Sorescu și Ongenda. Am pus tot ce am avut pe foaie în meciurile de până acum, suntem la limită. Orice accidentare sau suspendare ne aduce în situația să nu avem suficienți jucători. E nevoie de răbdare și de susținere. Sunt discuții, dar nu este nimic concret”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

The post Edi Iordănescu cere transferuri la FCSB! Mesaj de ultimă oră pentru Gigi Becali: „Acolo caut soluții! Suntem la limită” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă