Edi Iordănescu atacă după ieșirea din izolare: „Ei sunt într-o eroare gravă! E un blestem”

1 lună in urmă 13

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021, 17:00 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 17:17

Edi Iordănescu, antrenorul lui FCSB, a susținut azi conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș (duminică, 20:30). Tehnicianul roș-albaștrilor a fost în izolare în ultimele două săptămâni, fiind infectat cu COVID-19.

Iordănescu a dezvăluit prin ce a trecut în perioada în care a stat departe de echipă și le-a răspuns oamenilor de fotbal care au acuzat FCSB pentru faptul că a obținut reprogramarea meciului cu Farul din Liga 1.

Edi Iordănescu, înainte de FCSB - FC Argeș: „M-a apăsat că am fost departe de echipă”

„A trebuit să trec și prin această situație, cel mai tare m-a apăsat că n-am putut ajuta așa cum ar trebui echipa, fiind în izolare. Am avut încredere totală în cei din staff care au fost sănătoși, sunt sigur că în linii mari și-au făcut treaba. Nu doresc niciunei echipe să treacă prin ce am trecut noi. Cei care au condamnat sau au avut în minte niște scenarii au fost într-o eroare gravă!

 „Incredibil! Cer și eu amânarea”

CFR Cluj

Dan Petrescu, iritat după reprogramarea meciului Farul - FCSB: „Incredibil! Cer și eu amânarea”

Am făcut potecă în sufragerie în fața televizorului la meciul cu CS Mioveni (n.r. - 3-0). M-am apropiat ca distanță parcursă de unii dintre băieți. E foarte greu să fii departe de echipă, să nu poți transmite ceea ce vrei. Am fost într-o legătură permanentă cu ei, m-am implicat, dar e altceva când ești printre băieți. 

Încă n-am reușit să recuperăm toți jucătorii, din păcate. Când vom fi în formulă completă, vom avea o cu totul altă forță. De când am venit, parcă a fost un blestem, tot timpul probleme medicale, a venit și situația cu COVID-ul, care ne-a pus la pământ! Lumea să înțeleagă că cea mai mare problemă e că mulți jucători au ieșit din procesul de pregătire. Două săptămâni de stat separat, în izolare, înseamnă 3-4 săptămâni de muncă pentru a-i readuce la o formă fizică acceptabilă pe jucători”, a declarat Iordănescu.

FCSB, cu probleme înainte de meciul cu FC Argeș

FCSB are probleme cu Budescu și cu Tănase, oamenii cei mai importanți din lot. Budi a stat izolat două săptămâni fiindcă avea simptome ca de coronavirus, Florin tot a mai simțit dureri la glezna la care a fost accidentat.

Iordănescu a revenit în antrenamente după ce a fost infectat și el cu Covid, dar încă îi este greu să încropească o echipă bună. Mai lipsesc jucători, iar cei mai importanți doi oameni din lot sunt incerți pentru partida cu FC Argeș.

Lui Florin Tănase i s-a mai umflat glezna la care a fost accidentat. Mihai Stoica povestise după partida cu Mioveni, câștigată cu 3-0, că Tănase terminase jocul cu glezna „cât un pepene galben”.

I s-a mai întâmplat căpitanului și după antrenamentele din zilele acestea să aibă aceeași problemă. Staff-ul tehnic mai speră să-l recupereze la timp și să-l poată folosi duminică, măcar într-o bucată din meciul cu FC Argeș.

Într-o formă bună nu se află nici Constantin Budescu. El a venit la FCSB nepregătit, după o vară în care a fost șomer trei luni, deci avea de recuperat condiția fizică optimă. A jucat puțin, a apărut în trei meciuri din campionat fără să fi fost titular vreodată și fără să marcheze din acțiune, a înscris doar un gol dintr-un penalty.

Mai lipsesc 12

FCSB a amânat meciul cu Farul, îl va disputa joi, și nu a putut să joace în Cupă cu FC Voluntari, a pierdut partida aceea la „masa verde”. Cu FC Argeș va juca, doar că necazurile roș-albaștrilor nu sunt încheiate, încă absentează mulți jucători. Vali Crețu, Oaidă, Vali Gheorghe și Octavian Popescu sunt în izolare, infectați cu coronavirus.

Andrei Miron, Panțâru, Ovidiu Popescu, Șut, Șerban, Florinel Coman, Andrei Burlacu și Mamut sunt accidentați. Absenții înseamnă mai mult de o treime din lotul pe care-l are, teoretic, sub comandă Edi Iordănescu. În etapa trecută pe care a disputat-o, FCSB a avut un lot din 13 oameni la meciul cu Mioveni, câștigat cu 3-0.

Playtech: Anunţul cu care Pepco şi-a înfuriat toţi clienţii: “Faliment plăcut. Arătaţi legea”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă