Edi Iordănescu anunță o candidată surpriză la titlu: "Va fi mai greu decât cu FCSB și Craiova"

1 lună in urmă 1

Serie A: Lazio - AS Roma, vineri, 21:45, Digi Sport 2

Liga 1: FCSB - Astra, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Edi Iordănescu, antrenorul formației din Gruia, a avut numai cuvinte de laudă la adresa covăsnenilor, spunând că echipa din Sfântu Gheorghe chiar se poate bate cu șanse reale la titlu, alături de CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova.

Edi Iordănescu o vede pe Sepsi candidată la titlu: "Va fi mai greu decât cu FCSB și Craiova"

Sepsi OSK, pregătită de Leo Grozavu, a pierdut doar două meciuri în acest sezon, la fel ca CFR Cluj, și ocupă locul 4, cu 28 de puncte. În tur, la Cluj-Napoca, cele două echipe au remizat, scor 0-0.

"Am început bine, încercăm să construim pe un fond bun. Ne dorim un rezultat foarte bun, dar suntem extrem de conștienți că întâlnim un adversar foarte bun, care traversează o perioadă bună. Până acum, am avut un egal și restul au fost victorii, am întâlnit locul 1, locul 2, ieri am jucat cu locul 5 și acum urmează locul 4. E o deplasare destul de lungă cu autocarul, sunt două zile în minus față de adversar pentru pregătirea jocului.

În totalitate (n.r - Sepsi, favorită la titlu). Chiar dacă toată lumea se focusează pe cele trei mari candidate la titlu, care sunt an de an acolo sus, Sepsi a arătat foarte multe elemente bune și foarte bune. E o echipă care n-a pierdut cu cele care se bat la campionat și automat asta o califică în cursa pentru titlu. Sepsi n-a pierdut cu CFR, la Cluj, nici cu FCSB, în deplasare, nici cu Craiova. Probabil e în top 3 ca organizare, extrem de agresivă, combativă, cu ritm bun și intensitate bună.

Mă aștept la cea mai grea deplasare din acest retur, în condițiile în care jucăm și la Craiova, și la FCSB", a spus Edi Iordănescu, înaintea meciului cu Sepsi.

Clasamentul din Liga 1

Etichete: liga 1 , cfr cluj , sepsi , edi iordanescu , leo grozavu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă