Edi Iordănescu anunță că vrea încă două transferuri la FCSB! Ce se întâmplă cu Sorescu și Ongenda

1 lună in urmă 22

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Antrenorul a explicat că își dorește fotbaliști care să evolueze "de la mijloc în sus" și spune că are încredere că Gigi Becali îi va putea satisface nevoile.

Iordănescu Jr. a spus că transferurile lui Deian Sorescu (Dinamo) și Hervin Ongenda (FC Botoșani) au picat, iar clubul se află acum în discuții cu alți jucători. Dacă nu va 

"Din punctul meu de vedere, Ongenda e caz închis. Sorescu, la fel, nu cred că se pune problema, e o situație mai complexă, deja s-a refuzat oferta făcută de noi. Trebuie să găsim soluții, suntem extrem de reduși ca număr.

Sunt discuții, dar nu e nimic concret. Eu vreau foarte mult să-i recuperăm pe cei cu probleme. Miron e deja recuperat, dar și el, sezonul trecut, a fost un jucător extrem de important. Mă bucur că îl avem înapoi și sper să revină la parametri buni. De la mijloc în sus caut soluții, mijlocași.

Sper că-i va aduce domnul Becali. Sunt cazuri, cum a fost Sorescu sau Ongenda, în care clubul, patronul a făcut eforturi. Au apărut și public ofertele făcute. Nu s-au materializat. Se închide fereastra de transferuri ,iar dacă până luni nu putem aduce, vorbim doar de jucători care vor fi liberi. Va fi o provocare și mai mare", a spus Edi Iordănescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete: edi iordanescu , fcsb , deian sorescu , hervin ongenda
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă