Edi Iordănescu, agresiv după CFR - Dinamo: „Țipăm și noi!” » Ce alibiuri a prezentat pentru evoluția slabă

1 lună in urmă 19

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021, 22:29 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 23:21

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, într-un meci în care „feroviarii” au avut 2 oameni în plus din minutul 37. Edi Iordănescu, antrenorul campioanei, a găsit mai multe explicații pentru victoria chinuită din Gruia. 

Cronica meciului CFR Cluj - Dinamo!

Dinamo a jucat cu 2 oameni mai puțin din minutul 37. „Câinii” au acuzat arbitrajul lui Marcel Bîrsan, dar Edi Iordănescu are altă părere. Spune că formația lui a fost cea dezavantajată, apoi a prezentat mai multe alibiuri pentru victoria la limită. 

Edi Iordănescu, după CFR - Dinamo: „Hai să țipăm și noi!”

„Hai să analizăm jocul, până să apară cartonașele roșii. Am avut două bare, apoi au venit eliminările, total justificate. Nu înțeleg de ce se discută așa mult, brigada de arbitri a avut un meci greu. Dacă vorbim așa, hai să țipăm și noi. Am avut două penalty-uri! 

Portarul lor a fost azi omul meciului, a avut prezență, a arătat valoare. Raul, fundașul lor, mi-a plăcut iar foarte mult. Nemec a revenit și el bine. Văzând echipa de start a lui Dinamo ne-am dat seama că va fi un meci greu. Noi am avut probleme de lot, jucători veniți de la loturile naționale, mult accidentați. Eu sunt mulțumit pentru cele 3 puncte. Trebuie să clădim în jurul acestui rezultat. 

Aș vrea să mai remarc ceva. Am văzut ce s-a discutat după Iași și Pitești, când am marcat 4, 5 goluri, ce greșeli au făcut adversarii. Despre câte ocazii am avut, nu s-a discutat. Azi spunem că ne-am chinuit. E fotbal! E normal așa ceva”, a declarat Edi Iordănescu, la TV Telekom Sport. 

Am suferit, ne-am chinuit, dar important e că am reușit să marcăm. Se întâmplă să avem astfel de meciuri. Cartonașele cred că au fost justificate. Nu văd de unde atâta nervozitate. În prima repriză am avut două penaltuy-uri nedate. Se scot în evidență doar eliminările... Le înțeleg și lor supărarea, dar să fim echilibrați.
- Marius Bilașco, oficial CFR Cluj

Ionuț Negoiță rupe tăcerea: „În Don Pablo nu mai am încredere!” + cum l-a ratat Dinamo pe Ciprian Deac

Citește mai multe știri despre partida CFR Cluj - Dinamo:

CFR Cluj - Dinamo, comentat live de Justin Gafiuc, Cristian Geambașu și Remus Răureanu

5 decizii tari luate de Gigi Mulțescu pentru meciul cu CFR » Cum vrea să-l surprindă pe Iordănescu

Playtech: BOMBĂ! Cu ce a apărut Diana Șoșoacă la protestele de ieri. Jandarmeria a crezut că nu vede bine ce ține în mâini


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă