Edi Iordănescu a spus unde vrea să joace FCSB-ul, când nu va avea acces pe Arena Națională. ”Pentru mine e clar!”

1 lună in urmă 17

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Acoperișul a și fost tras chiar înainte de a se juca Rapid - Voluntari 0-1.

Cum ”variantele Steaua și Arcul de Triumf” sunt subiecte tabu, diriguitorii vicecampioanei Ligii 1 s-au reprofilat spre stadioane pe car FCSB a mai jucat în anii trecuți. Edi Iordănescu (43 de ani) a nominalizat două arene, dar a spus că va avea câștig de cauză terenul cu cea mai bună suprafață de joc.

Edi Iordănescu a spus unde vrea să joace FCSB-ul, când nu va avea acces pe Arena Națională. ”Luăm în calcul să jucăm acolo!”

”Vom vedea unde vom juca, ave, două-trei variante. Buzău, Giurgiu, vom vedea, le tatonăm. Eu prefer unde este suprafața mai bună. Luăm în calcul să jucăm și acolo unde le este la îndemână și suporterilor noștri.

Știu că la Buzău sunt foarte mulți suporteri de-ai noștri, știu că sunt și la Giurgiu, acolo unde am petrecut o perioadă frumoasă. 

Dar, repet, pe mine mă interesează în primul rând gazonul”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă de dinaintea meciului FCSB - Academica Clinceni.

Arena Națională va fi închisă în perioada 7 - 17 octombrie, când va găzdui o competiție a unui joc video. Așadar, FCSB trebuie să-și caute un alt stadion pentru a găzdui meciul cu CS Mioveni, din etapa 12 a Ligii 1.

Edi Iordănescu vrea să vadă FCSB în Ghencea: "Ar fi o onoare". Ce stadioane de rezervă are vicecampioana

Meciul FCSB - Academica Clinceni va avea loc pe Arena Națională, dar antrenorul Edi Iordănescu așteaptă ziua în care elevii săi vor putea evolua în Ghencea:

"E greu, trebuie să găsim soluții unde să ne desfășurăm jocurile. Eu cred că ar trebui să avem acces în Ghencea. Dacă se poate juca rugby acolo, dacă alte echipe pot juca acolo, nu cred că e ceva care ne descalifica pe noi să nu jucăm în Ghencea.

Sper ca în viitor să se găsească și o soluție pentru noi. Ar fi o bucurie și o onoare pentru mine să jucăm în Ghencea. Avem câteva variante de rezervă: Giurgiu, Buzău. Mă interesează să fie o suprafață bună de joc și să fie și un stadion accesibil pentru suporteri", a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Etichete: edi iordanescu , stadion steaua , fcsb stadion , fcsb buzau , dcsb giurgiu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă