Edi Iordănescu a dezvăluit când ar putea juca Claudiu Keșeru pentru FCSB: „Nu vreau să-l expunem!”

1 lună in urmă 21

Claudiu Keșeru ar putea să nu joace în marele derby cu Dinamo! Edi Iordănescu a dezvăluit în ce situația este bihoreanul, după ce n-a mai prins lotul lui Ludogorets.

Tehnicianul a vorbit și despre sosirea lui Valentin Gheorghe la FCSB, pe care l-a antrenat la Astra Giurgiu.

Cei doi s-au remarcat în amicalul de sâmbătă, pe care FCSB l-a câștigat cu Astra, scor 2-1. Valentin Gheorghe a deschis scorul în minutul 16, în timp ce Claudiu Keșeru a majorat avantajul după doar cinci minute. Singurul gol al formației din eșalonul secund a fost înscris de către Dragoș Gheorghe în minutul 29.

Edi Iordănescu a lămurit situația lui Claudiu Keșeru! Ce a zis de Valentin Gheorghe: „Intrase într-un recul!”

Edi Iordănescu pariază pe Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe, însă cei doi mai au serios de tras pentru a prinde un loc de titular la FCSB.

„Keșeru și Vali Gheorghe sunt într-un proces de pregătire. În două-trei săptămâni pot să fie la 100%, dar pot să joace și mai repede. Claudiu nu s-a antrenat în condiții normale și n-a mai avut meciuri oficiale. Aveam nevoie de el, dar nu vreau să-l expunem, iar asta e valabil și Vali Gheorghe, care a debutat cu mine la Astra. I-am dat încredere, dar și el intrase acum într-un recul, mai ales din punct de vedere mental”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

Echipa folosită de Edi Iordănescu în amicalul FCSB – Astra Giurgiu 2-1: Straton – Crețu, Vinicius, Miron, Haruț – Cristea, Oaidă, Ov. Popescu – Dumiter, Keșeruu, Gheorghe.  În repriza secundă au mai fost introduși pe teren Ivan Mamut, Coza, Șerbănescu, Ardelean și Târnovanu.

The post Edi Iordănescu a dezvăluit când ar putea juca Claudiu Keșeru pentru FCSB: „Nu vreau să-l expunem!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă