Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a renunțat la clauza de 500.000 de euro și a plecat de la FCSB. „Era greu să o iau!”

2 săptămâni in urmă 6

Edi Iordănescu (43 de ani) a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să renunțe la clauza de 500.000 de euro și să plece de la FCSB.

Antrenorul român a rezitat pe banca tehnică a celor de la FCSB aproape trei luni, toate acestea deoarece Gigi Becali a început să se implice peste el și să îi critice pe jucătorii vicecampioanei României.

Chiar dacă avea trecută o clauză de reziliere în valoare de 500.000 de euro, Edi Iordănescu a ales să plece de la vicecampioana României fără să primească acești bani de la Gigi Becali.

Edi Iordănescu a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la clauza de la FCSB

La aproape două luni de la plecarea sa de al FCSB, Edi Iordănescu, antrenorul care a negociat și cu FRF pentru preluarea echipei naționale a României, a dezvăluit motivul pentru care nu a primit cei 500.000 de euro de la Gigi Becali.

„Nu are legătură cu partea psihică. Eu am demonstrat niște lucruri. Am luat CFR într-o situație grea și am reușit să câștig campionatul. Am experiența necesară. Nu am fost crispat la înfrângeri și nici nu am făcut sărbătoare la victorii. Eu cred că m-am călit destul de mult. Atunci când lucrezi pentru un om care îți promite niște lucruri, condițiile mi-au fost acceptate, iar asta însemană respect, susținere.

Când îți dai seama că cineva nu te mai vrea sau vrea ca să se implice la un nivel la care nu ești de acord, îți dai seama că dacă continui îți faci rău ține și persoanei respective, adică patronului. Nu mai ai perspective și preferi să nu mai prelungești agonia. În ceea ce privește clauza respectivă… era greu să o iau pentru că decizia a fost a mea. Cu siguranță nu eram dat afară dacă doream să rămân pentru că patronul nu era disus să plătească clauza. Așa continuam în moarte clinică. M-a deranjat că mi-a afectat imaginea pentru că eu am fost contactat din postura de antrenor al campioanei României”, a spus Edi Iordănscu, conform Pro X.

The post Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a renunțat la clauza de 500.000 de euro și a plecat de la FCSB. „Era greu să o iau!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă