Edi Iordănescu a anunțat când vor reveni Florin Tănase și Florinel Coman, după accidentări. Adrian Șut, din nou indisponibil

1 lună in urmă 25

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Florin Tănase, accidentat cu CFR Cluj și Florinel Coman, care urmează să fie operat, sunt cele mai mari lovituri primite de echipa roș-albastră în debutul acestui campionat.

Edi Iordănescu a anunțat când vor fi disponibili din nou Florin Tănase, Florinel Coman și Adrian Șut

Clubul aflat în acest moment pe poziția a opta în Liga 1 a primit recent și cea de-a treia lovitură. Adrian Șut a reluat vineri antrenamentele cu FCSB, însă la scurt timp a acuzat dureri și va fi din nou indisponibil o perioadă considerabilă de timp. În cadrul unei intevenții avute la Fotbal Club, antrenorul echipei, Edi Iordănescu, a oferit o "radiografie" referitoare la ultimii accidentați din lotul roș-albaștrilor.

"Deși am spus că de acum înainte nu ne mai putem întoarce la gândurile noastre, e un fapt concret că sunt cel puțin 5 jucători care în sezonul trecut se regăseau în majoritatea timpului în primul 11, iar acum nu mai sunt, mă gândesc la Man, Moruțan, Șut, care a revenit și a ieșit din nou de circuit, sperăm că nu e ceva... Nu pot să spun că e accidentat, dar resimte o anumită problemă. Avem Șut, Tănase - 2 luni și Florinel Coman - 3 luni. Sunt 5 jucători care erau constant prezenți în angrenajul primei echipe. Acum, au dispărut.

Miron și-a revenit, azi a și jucat. E și el după o perioadă de 3 luni de zile. Nu e ușor, jucătorii ăștia, chiar dacă ne dorim să-i recuperăm, nu poți arde procesul. E nevoie de răbdare și susținere", a explicat antrenorul roș-albaștrilor.

Edi Iordănescu anunță că vrea încă două transferuri la FCSB! Ce se întâmplă cu Sorescu și Ongenda

Antrenorul a explicat că își dorește fotbaliști care să evolueze "de la mijloc în sus" și spune că are încredere că Gigi Becali îi va putea satisface nevoile.

Iordănescu Jr. a spus că transferurile lui Deian Sorescu (Dinamo) și Hervin Ongenda (FC Botoșani) au picat, iar clubul se află acum în discuții cu alți jucători. Dacă nu va 

"Din punctul meu de vedere, Ongenda e caz închis. Sorescu, la fel, nu cred că se pune problema, e o situație mai complexă, deja s-a refuzat oferta făcută de noi. Trebuie să găsim soluții, suntem extrem de reduși ca număr.

Sunt discuții, dar nu e nimic concret. Eu vreau foarte mult să-i recuperăm pe cei cu probleme. Miron e deja recuperat, dar și el, sezonul trecut, a fost un jucător extrem de important. Mă bucur că îl avem înapoi și sper să revină la parametri buni. De la mijloc în sus caut soluții, mijlocași.

Sper că-i va aduce domnul Becali. Sunt cazuri, cum a fost Sorescu sau Ongenda, în care clubul, patronul a făcut eforturi. Au apărut și public ofertele făcute. Nu s-au materializat. Se închide fereastra de transferuri ,iar dacă până luni nu putem aduce, vorbim doar de jucători care vor fi liberi. Va fi o provocare și mai mare", a spus Edi Iordănescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă