Edi Iordănescu a anunțat când revin Florin Tănase și Tavi Popescu: „Ar trebui să fie gata atunci” + care e situația lui Florinel Coman

3 săptămâni in urmă 27

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021, 07:44 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 07:54

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a oferit informații despre situația medicală a vedetelor Florin Tănase, Tavi Popescu și Florinel Coman. Toți sunt scoși din circuit din cauza accidentărilor, însă primii doi ar putea reveni la jumătatea lunii octombrie.

„Avem un joc cu Chindia. E foarte important să-l câștigăm. După, am timp să corectez și să recuperăm jucători ca Tănase, Tavi Popescu, Florinel Coman, fotbaliști importanți. 

Primii doi ar trebui să fie gata după pauza naționalei, Florinel Coman va sta ceva mai mult”, a spus Edi Iordănescu la finalul partidei cu Academica Clinceni, la Look+. 

Absențe importante la FCSB

Octavian Popescu a avut de suferit din cauza unei rupturi fibrilare și n-a putut fi utilizat în partidele cu CS Hunedoara (5-3) și Academica Clinceni (3-2). Edi Iordănescu nu i-a avut la dispoziție nici pe Florin Tănase și Florinel Coman.

Căpitanul roș-albaștrilor s-a accidentat în meciul cu CFR Cluj și a fost diagnosticat cu o entoră la glenza dreaptă, urmând a reveni în noiembrie pe teren. De partea cealaltă, Florinel Coman a ieșit de pe teren șchiopătând în partida FCSB - Sepsi 1-1, din 23 august. A fost operat la începutul lunii septembrie, astfel că revenirea lui nu se va petrece mai devreme de jumătatea lui noiembrie.

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din partida FCSB - Academica Clinceni

VIDEO Adrian Neaga, după FCSB - Academica Clinceni 3-2: „Să sperăm că Edi Iordănescu va decide în continuare totul

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO „Îl văd în Franța sau Italia!” » Încă un produs de export pentru Gigi Becali: „Poate juca în orice campionat bun din Europa”

NOTE GSP Ei l-au dezamăgit pe Edi Iordănescu: trei fotbaliști de nota 5 + cine s-a remarcat în FCSB - Clinceni 3-2

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă