Edi Iordăndescu, pus în dificultate. „Rămâi la naţională indiferent de rezultatele celor două meciuri?”

4 zile in urmă 18

Edi Iordănescu este sub presiune la echipa națională. „Tricolorii” se află pe ultimul loc în grupa Nations League, cu trei puncte în patru meciuri, iar până la final mai sunt doar două partide. Selecționerul a fost întrebat înaintea duelului din Finlanda dacă mai rămâne pe banca primei reprezentativei și după finalul acestei campanii.

Ce a răspuns Edi Iordănescu în momentul în care a fost întrebat dacă pleacă de la națională

Edi Iordănescu are șanse tot mai mici să rămână la echipa națională după partidele din Nations League. Prima reprezentativă a câștigat doar trei puncte în patru partide și mare doar două meciuri. Duelul din Finlanda este programat pe 23.09.2022, iar cel cu Bosnia, de pe teren propriu, trei zile mai târziu.

Basarab Panduru a lansat o teorie foarte interesantă. Este convins că Edi Iordănescu va fi înlocuit cu Dan Petrescu, antrenor care se pregătește să plece de la CFR Cluj. „Bursucul” a mai negociat cu oficialii Federației Române de Fotbal și după plecarea lui Mirel Rădoi. Patronul Neluțu Varga i-a amintit că trebuie să plătească 400.000 de euro, clauza de reziliere a contractului, dacă vrea să plece.

„Rămâi la naţională indiferent de rezultatele celor două meciuri?

Este o afirmaţie pe care nu pot să mă hazardez să o fac. Nu pentru că nu îmi doresc foarte tare. Ba mai mult decât atât, mă declar foarte mulţumit de condiţiile pe care le am aici la fiecare acţiune şi nu numai. Şi în ceea ce înseamnă activitatea mea zilnică”, a declarat Edi Iordănescu.

Selecționerul a dezvăluit că a vorbit, pe această temă, cu cei care conduc FRF, dar susține că nu a primit reproșuri legate de activitatea lui.

„Cei din conducere au analizat munca mea zi de zi şi am fost asigurat că sunt foarte mulţumiti în sensul ăsta, ne lipsesc rezultatele! Mai mult decât atât, am fost asigurat că se doreşte o colaborare pe termen mediu – lung şi asta mă bucură pentru că îmi dă şi mai multă putere de muncă.

Dar, în final, trebuie să trecem aşa cum trebuie peste aceste două jocuri, să tragem din nou o linie, să facem o analiză şi după aceea vedem! Tot ce este în interesul naţionalei României trebuie să meargă pe primul loc”, a declarat Edi Iordănescu pentru Antena Sport.

Lotul lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia, din Nations League

Portari: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0);

Fundaşi: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0); Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova)

Mijlocaşi: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0);

Atacanţi: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).

The post Edi Iordăndescu, pus în dificultate. „Rămâi la naţională indiferent de rezultatele celor două meciuri?” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă