Ed Sheeran e noul fotbalist al lui Ipswich Town! Cea mai sinceră declarație a celebrului cântăreț: „Vreau să promovăm, dar nu se va întâmpla asta dacă joc eu”

2 luni in urmă 52

Cântăreţul Ed Sheeran a fost inclus în lotul lui Ipswich Town, echipă din liga a treia. Starul britanic va purta tricoul cu numărul 17, anunță presa din Albion.

Mark Ashton, directorul executiv al clubului englez, a declarat că l-a văzut pe Ed Sheeran la un concert în iunie, iar artistul era îmbrăcat într-un tricou cu numărul 17 şi astfel i-a venit ideea de a-l introduce în echipă.

Din mai, cântărețul e unul dintre sponsorii lui Ipswich Town.

Ed Sheeran e noul fotbalist al lui Ipswich Town! Cea mai sinceră declarație a celebrului cântăreț: „Vreau să promovăm, dar nu se va întâmpla asta dacă joc eu”

Pe tricourile clubului se află un logo cu simboluri matematice care reprezintă titlurile albumelor lui Ed Sheeran, precum şi cuvântul „tour”.

Ed Sheeran și-ar putea face apariţia în meciul cu Morecambe, din prima etapă a ligii a treia din Anglia.

„Când cei de la Ipswich mi-au spus ce vor să facă, am crezut că este o glumă, dar mi s-a părut o idee bună. Cred că va fi un sezon minunat şi sunt onorat să fiu parte din el. Sper doar că numărul e doar pe hârtie, pentru că eu vreau ca echipa să promoveze şi acest lucru nu se va întâmpla dacă joc eu”, a declarat Ed Sheeran.

„Clubul este parte a comunității și acesta este felul prin care îmi arăt susținerea. M-am bucurat întodeauna de vizitele mele la Portman Road și aștept cu nerăbdare să mă întorc acolo imediat ce suporterii vor fi lăsați din nou pe stadioane.

Odată cu venirea noilor investitori din Statele Unite, vor fi cu siguranță vremuri interesante pentru fanii Ipswitch, inclusiv pentru mine”, a mai spus Ed Sheeran, conform site-ului oficial al celor de la Ipswich Town. Echipa engleză a câştigat Cupa UEFA în 1981, când era antrenată de Bobby Robson.

The post Ed Sheeran e noul fotbalist al lui Ipswich Town! Cea mai sinceră declarație a celebrului cântăreț: „Vreau să promovăm, dar nu se va întâmpla asta dacă joc eu” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă