Echipa săptămânii în FIFA 21! Care sunt cei mai buni jucători ai etapei și ce carduri au primit

1 lună in urmă 2

Evenimentul „Team Of The Week” este, cu siguranță, cel mai longeviv și constant eveniment din acest mod al jocului. Producătorii jocului lansează, săptămânal, o echipă formată exclusiv din cei mai buni jucători ai fiecărei etape. Dacă un jucător ofensiv este nevoit să înscrie goluri și să ofere pase decisive, un fundaș este responsabil de numărul de goluri primite. De asemenea, și portarii sunt incluși în acest eveniment, în cazul unor intervenții importante.

 Prețurile cardurilor pleacă de la suma de minimum 10.000 și pot ajunge să valoreze chiar și milioane de monede, în funcție de tipul de card pe care îl doriți. Utilizatorii au la dispoziție mai multe metode de a obține aceste carduri, cele mai populare fiind însă fiind metodele gratuit de tipul Red Picks. În funcție de numărul de victorii obținut în turneul de weekend, jucătorii primesc o serie de cartonașe din care iși pot alege cardul favorit.

Echipa săptămânii în FIFA 21! Care sunt cei mai buni jucători ai etapei

Până în momentul în care evenimentul va ajunge la umătoarea ediție, aceste carduri le vor înlocui în pachete pe cele vechi. Astfel, utilizatorii au început deja să le vândă pe piața de transfer a jocului. Pentru acestă ediție, EA Sports nu a oferit un card special nici măcăr unui fundaș central, doar jucătorii defensivi din bandă fiind recompensați de către producătorii titului.

Investigații la EA Sports! Un angajat român este suspectat de faptul că ar fi vândut carduri din FIFA 21 pe bani reali

Primul 11

ST:  ST Harry Kane (90 OVR) LW:  ST Alvaro Morata (87 OVR) RW:  RW Riyad Mahrez (87 OVR) LM:  LM Lorenzo Insigne (88 OVR) RM:  CM Leon Goretzka (87 OVR) LCM:  CDM Kevin Kampl (84 OVR) RCM:  CDM Casemiro (91 OVR) LCB:  LWB Jordi Alba (88 OVR) MCB:  LB Luke Shaw (86 OVR) RCB:  RWB Pavel Kaderabek (83 OVR) GK:  GK Kasper Schmeichel (86 OVR)

 

Cele mai bune setări pentru FIFA 21! Origin + Placa video

Display Mode: Full Screen
Rendering Quality: Low
MSSA Options: Off
Frame Rate: Lock to 60 fps

Un nou card ofensiv a fost introdus în modul Ultimate Team din FIFA 21! Recenzia completă + prețul pe piața de transfer

Maximum pre-rendered frames: 1
Power management mode: Prefer maximum performance
Texture filtering – Quality: High performance
Vertical sync: Use the 3D application setting

 

The post Echipa săptămânii în FIFA 21! Care sunt cei mai buni jucători ai etapei și ce carduri au primit appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă