Echipa pentru care Mirel Rădoi a lăsat naționala nu-l mai vrea pe antrenorul român

2 săptămâni in urmă 12

Al-Ain, negocieri cu Mirel Rădoi

Contractul a expirat, iar selecționerul a anunțat, imediat după ultimul meci, cel câștigat în Liechtenstein cu 2-0, că nu va mai continua la cârma națjonalei.

Mirel Rădoi s-a aflat în negocieri cu altă echipă, scrie Fanatik. Selecționerul a fost contactat de Al-Ain, formație din Emiratele Arabe Unite. Formația este pregătită acum de celebrul Serhiy Rebrov, însă acesta a fost dorit pe banca naționalei Ucrainei. Oficialii de la Kiev au decis, în cele din urmă, să meargă în continuare pe mâna interimarului Oleksandr Petrakov.

Al-Ain a avut rezultate foarte bune în ultima vreme, a urcat pe primul loc, iar plecarea lui Rebrov nu a mai fost așa sigură. Tocmai de aceea, selecționerul României și-a nuanțat discursul, după ce inițial afirmase că nimic nu-l poate convinge să-și schimbe decizia de a părăsi naționala.

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională în urmă cu o lună, după partida câștigată la limită în fața Armeniei, scor 1-0. Planurile s-au schimbat între timp, după ce Rebrov a rămas la cârma lui Al-Ain, astfel că fostul selecționer al României va trebui să se reorienteze.

Ce urmează pentru Mirel Rădoi după expirarea contractului cu FRF

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

După expirarea contractului cu Federația Română de Fotbal, Mirel Rădoi vrea să preia o echipă de club pentru a doua oară în carieră, după experiența de la FCSB din 2015.

Totuși, deși a declarat în repetate rânduri că vrea să antreneze zi de zi, deci la o echipă de club, selecționerul nu refuză din start ideea unei reveniri, în viitor, la echipa națională.

”Nu m-aș întoarce prea curând la echipa națională. De ce? Ca să te poți întoarce la echipa națională, trebuie să treacă o perioadă de câțiva ani, trebuie să vină alte generații pentru că, altfel, nu văd rostul. Facem o pauză de trei ani, iar aducem același antrenor? Din punctul ăsta de vedere, m-aș vedea la echipa națională din nou, dar nu prea curând. 

Pentru asta va trebui în cariera de antrenor, la echipa de club, să realizez ceva important, ceva măreț, ca să revii la echipa națională. Câteva performanțe, o cupă, un campionat, o competiție europeană”, a declarat Mirel Rădoi.

Etichete: al ain , mirel radoi

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă