Echipa lui Ruben Albes se mută la Mediaș. Au început lucrările la stadionul din Sibiu

2 months ago 5

Peste 18 luni, FC Hermannstadt va avea casă nouă. Astăzi cu început lucrările la stadion. În prima fază se va construi tribuna oficială, care va avea parter subsol și trei etape. Lucrările vor costa 132.843.616,38 lei, iar la final arena va ajunge la o capacitate de 12.363 de locuri. 302 dintre acestea vor fi rezervat sectorului VIP.

Stadionul este proiectat cu săli pentru box și atletism, dar și câteva spații ce vor fi destinate sectorului de alimentație publică. Suprafața de joc va avea o lungime de 105 metri și o lățime de 68 de metri, dimensiuni identice cu cele de pe „Camp Nou”. Gazonul va fi natural și va fi dotat cu sisteme de încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

Actualul stadion a fost construit în 1927, iar între 1977 și 1981 i s-a adus câteva modificări. În timpul lucrărilor formația FC Hermannstadt va juca la Mediaș partidele de pe teren propriu.

FC Hermannstadt, prima victorie din acest campionat

Hermannstadt a reușit în această etapă prima victorie din acest campionat. A câștigat cu 3-1 pe terenul formației Chindia din Târgoviște și a urcat pe locul 7 în prima ligă.

Am jucat împotriva unei echipe puternice. Chindia a stat bine pe teren, a alergat mult. Primiseră doar un gol în primele trei meciuri. Dar, la cum suntem noi, la ce atmosferă avem în vestiar, am reușit să revenim în meci. Am atacat, le-am cerut jucătorilor să meargă în față, să nu apere rezultatul în repriza a doua. Nu e întâmplător ce-am făcut până acum aici.

E normal să apară și greșeli, așa e în fotbal. Dar ușor-ușor am revenit în meci, am avut ocazii, după ce ei au deschis scorul. Am avut reacție, am demonstrat că vrem să învingem. Sîntean a jucat bine azi.

Jucătorii mi-au arătat încă din finalul sezonului trecut că sunt extraordinari, că evoluează mereu cu suflet, cu pasiune.”, a declarat Ruben Albes la finalul partidei.

 

The post Echipa lui Ruben Albes se mută la Mediaș. Au început lucrările la stadionul din Sibiu appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools