Echipa lui Navalnîi l-a invitat, într-o emisiune, pe fiul lui Peskov să se înroleze în armată. De ce a refuzat propunerea

1 săptămână in urmă 50

Gazda emisiuni, Dmitri Nizovtsev, l-a sunat pe fiul secretarului de presă prezidențial Dmitri Peskov, Nikolai, și, dându-se drept recrutor militar, i-a propus să vină la un examen medical la ora 10 dimineața a doua zi, potrivit publicației nova.media.

„Bineînțeles că nu voi veni mâine, la 10 dimineața. Dacă știți că sunt domnul Peskov, trebuie să înțelegeți că nu este chiar bine să fiu acolo. O voi rezolva la un alt nivel”, i-a răspuns Nikolai, 32 de ani, lui Nizovtsev, după ce a renunțat la mai multe apeluri de la gazdă.

Fiul lui Peskov a adăugat că trebuie să „înțeleagă ce se întâmplă” și „ce drepturi are”.

„Nu am nicio problemă în a-mi apăra patria, dar trebuie să înțeleg cât de oportună este apariția mea acolo, mă refer la anumite nuanțe politice”, a concluzionat Nikolai.

Dimitri Peskov spune că discuția dintre fiul său și susținătorii opoziției, ai lui Alexei Navalny, a fost „scoasă din context”.

Familia lui Peskov, copiii săi Nikolai și Elizaveta, precum și soția sa Tatyana Navka, au fost pe listele de sancțiuni ale SUA și ale UE după invadarea Ucrainei de către Rusia.

Astăzi, Vladimir Putin a anunțat o „mobilizare parțială” a rușilor aflați în rezervă.

Ministerul Apărării a raportat că măsura afectează 300.000 de oameni.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă