Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Sepsi. Toni Petrea, o singură modificare față de etapa trecută

1 lună in urmă 30

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Pentru partida de la Sfântu Gheorghe, Toni Petrea a efectuat o modificare în echipa de start, față de jocul trecut, 0-0 cu Universitatea Craiova, care, însă, a dus la o altă permutare.

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Sepsi

Astfel, Răzvan Oaidă, titularizat etapa trecută, înlocuit însă la pauză, cu Ionuț Vînă, a ieșit din primul ”11”, locul său, pe foaie, fiind luat de Valentin Crețu, care va juca în banda dreaptă a defensivei.

Includerea lui Valentin Crețu în primul ”11” îl trimite pe Ovidiu Popescu pe un post de la mijlocul terenului, acolo, unde, până în acest sezon, era obișnuit să joace.

Ovidiu Popescu va juca în meciul cu Sepsi, cel puțin conform foii oficiale de joc, inter dreapta, cu Adrian Șut închizător și Darius Olaru inter stânga. În defensiva ”roș-albaștrilor”, singura modificare, față de runda trecută, este titularizarea lui Valentin Crețu, Iulian Cristea, Andrei Miron și Risto Radunovic păstrându-și locurile de titulari, cu Andrei Vlad în poartă. În atac, linia de trei este identică cu cea de etapa trecută, cu Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu în benzi și Florin Tănase pe postul de ”vârf fals”.

Echipa de start a FCSB-ului pentru duelul cu Sepsi:

  • Vlad - Crețu, Cristea, Miron, Radunovic - Ov. Popescu, Șut, Olaru - Moruțan, Tănase, Oct. Popescu

Rezerve: Straton - Panțîru, Simion, Haruț, Nedelcu, Vînă, Perianu, Oaidă, Istrate

Partida cu Sepsi are o însemnătate importantă pentru FCSB, o victorie asigurându-i poziția de lider în Liga 1 la finalul sezonului regular, pe care nu a avut-o niciodată de la implementarea actualului sistem competițional.

Etichete: meciuri liga 1 , razvan oaidă , liga 1 etapa 30 , sepsi - fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă