Echipa care l-a scăpat printre degete pe Mbappe, în urmă cu cinci ani. "A fost ceva rușinos!"

2 luni in urmă 4

Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Într-un material publicat de Goal.com, Sven Mislintat, fost scouter al formației Borussiei Dortmund, a dezvăluit că gruparea din Bundesliga a fost foarte aproape de a-l transfera liber de contract pe atacantul francez, în urmă cu cinci ani.

Mbappe a devenit rapid unul dintre cei mai doriți fotbaliști tineri ai Europei după debutul său la Monaco, în 2015, iar la finalul sezonului 2015-2016, mai multe formații de top au încercat să-l transfere pe cel care avea să devină campion mondial doi ani mai târziu.

Sven Mislintat, fost scouter la Borussia Dortmund: "Ar fi fost o mega-afacere!"

Mislintat, fost scouter al lui Dortmund, susține că Borussia a fost foarte aproate să-l înregimenteze pe actualul star de la PSG.

"A fost ceva rușinos pentru că noi n-am reușit să-l luăm la momentul respectiv pe Kylian. Era liber de contract la finalul sezonului, dar îl doreau multe echipe. Dacă eram capabili să-l luăm atunci, ar fi fost o mega-facere", a declarat Sven Mislintat.

Monaco a rezistat tentației de a-l vinde pe Mbappe și l-a păstrat pe atacant și în sezonul 2016-2017, când fotbalistul născut în Paris avea să uiemească în Ligue 1 datorită calităților sale. Mulți l-au asemănat cu Thierry Henry, a intrat chiar și radarul cluburilor din Premier League, dar în 2018 PSG reușea să dea marea lovitură.

180 milioane euro e cota lui Mbappe30 iunie 2022 e data la care îi expiră contractul cu PSG16 goluri în 41 de selecții pentru Franța a marcat Mbappe

Dortmund l-a ratat pe Mbappe, dar îl are pe Erling Haaland

Experiența în Principat a încheiat-o cu 27 de goluri în 66 de partide, iar PSG plătea în 2018 180 de milioane de euro pentru a-l transfera de la AS Monaco. De atunci, atacantul de 1,78 m a devenit de trei ori campion în Ligue 1, dar și campion mondial cu formația lui Didier Deschamps.

Borussia Dortmund n-a reușit în urmă cu cinci ani să-l aducă în Bundesliga pe unul dintre cei mai valoroși atacanți ai lumii, dar n-a mai repetat eroarea când a fost vorba de norvegianul Erling Haaland.

Etichete: psg , borussia dortmund , kylian mbappe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă