Echipa care accelerează negocierile pentru Lionel Messi după ”ruptura” de Barcelona

2 luni in urmă 35

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

PSG este pe o listă scurtă a cluburilor care pot acoperi pretențiile financiare ale lui Lionel Messi, pe care se mai află și Manchester City, astfel că o legitimare a argentinianului rămas liber de contract încă din 30 iunie este posibilă.

PSG îl vrea pe Lionel Messi

Potrivit spaniolilor de la Sport, PSG urmărește cu atenție situația lui Lionel Messi de mai multă vreme, iar acum, când ruptura dintre argentinian și Barcelona este definitivă, a accelerat procesul care ar avea ca finalitate sosirea fotbalistului la Paris.

PSG s-a interesat de Lionel Messi și în această vară, după ce contractul argentinianului a expirat, însă un acord nu putea fi atins pentru că prioritatea jucătorului era rămânerea la Barcelona.

Manchester City poate fi, de asemenea, o soluție pentru Lionel Messi, având în vedere relația sa cu Pep Guardiola.

De ce nu poate continua Messi la Barcelona

Lionel Messi și Barcelona ajunseseră la un acord pentru prelungirea contractului, dar angajamentul nu a putut fi înregistrat pentru că plafonul salarial impus de La Liga ar fi fost depășit.

Din cauza acestei situații, Leo Messi nu poate continua la FC Barcelona. Cele două părți regretă profund că nu pot fi îndeplinite dorințele atât ale jucătorului, cât și ale clubului.

Barcelona îi mulțumește din tot sufletul jucătorului pentru aportul adus la dezvoltarea acestui club și îi dorește tot ce este mai bun în plan personal și profesional”, a transmis Barcelona.

Etichete: psg , lionel messi , oferta lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă